Jag spelar en dubbel här på två spelare jag tror väldigt mycket på, Troicki gör comeback efter en lång tids dopings avstängning och Brown på gruset är ingen vacker syn.

  • Matcherna : Thiem – Troicki & Delbonis – Brown
  • Liga : ATP Gstaad
  • Speltips : Thiem & Delbonis att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.86 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 10.30

Dominic Thiem ifrån Österrike är ett framtids namn, han har redan börjat göra stora resultat trots att han endast är 21 år gammal. Han har ett riktigt fint grundspel, kan dock komma lite misstag på sin en handsbackhand men han är generellt sett väldigt stabil från baslinjen och gör mycket vinnarslag. Han har även en bra serve som han får relativt mycket gratis på.

Viktor Troicki ifrån Serbien vart avstängd från all tennis för ett år sedan pga att ha missat en doping kontroll. Nu har han fått ett wildcard hit till Gstaad vilket nog inte kommer ge några positiva slutsatser. Han kommer ha enormt svårt med tempot efter ett års frånvaro och jag tror det kommer bli otroligt svårt för han i denna matchen.

————-

Frederico Delbonis ifrån Argentina är en utpräglad grus specialist och det är här han plockar sina poäng. Det skiljer dock mycket på honom och dom andra grus specialisterna då han är otroligt stabil i sin serve och får ut relativt mycket på sin första serve här på gruset, han försöker även spela aggressivt på gruset och trycka ner sin motståndare vilket kommer passa utmärkt idag.

Dustin Brown ifrån Tyskland är en spelare som inte passar på gruset, han kör lite allt eller inget och hoppas på det bästa och det passar ju inte så utmärkt på gruset. Han har en väldigt bra första serve och försöker följa upp den genom att gå på nät och där så har han bra kvaliteér då han spelar väldigt mycket dubbel och är relativt bra i det.

Jag anser att Thiem blir numret för stort för comebackande Troicki och även att Delbonis ska vara alldeles för stabil för Brown som kommer slå bort sig.

Lycka till!

/Lidde