Här har vi ett möte där nere i bottenregionen men där Avellino har potential att ligga betydligt högre upp och man hade verkligen en trist inledning, men man verkar nu vara på gång rejält. Man möter dock ett Ternana som gör sina bästa matcher på hemmaplan och mot ett lag där defensiven är ganska svag så finns det alla möjligheter att man gör mål här. Men man bör se upp med Avellino som har en bra offensiv. Böljande matchbild att vänta här!

  • Ternana – Avellino
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Ternana är ett lag som nästan alltid är svåra att möta på hemmaplan och det lär väl inte bli någon skillnad här utan man kommer vara svårslagna. Man har dock visat att man blandat och gett mycket på slutet nu. Fortsätter man med den stilen så kommer man bli straffade här mot ett offensivt skickligt Avellino som helt klart är på uppåtgående. Men samtidigt så är det inte jätteofta som man går mållösa på hemmaplan och man gjorde 3 mål senast på bortaplan och kanske hittat lite målflyt nu.

Ternana kan även få tillbaka anfallaren Fabio Ceravolo till denna match vilket skulle vara ett stort plus för offensiven. Även mittfältaren Franco Signorelli kan kanske vara tillbaka, även det ett plus. men samtidigt så tror jag matchbildens troliga scenario gör att sämre spelare helt plötsligt kommer se bättre ut offensivt sätt.

ternana     Avellino

Avellino har nu äntligen vaknat från sin dvala som man haft i början av säsongen. Efter att man åkt på läger tillsammans i laget  har man spelat mer som ett lag och då har även resultaten kommit. Nu senast körde man över Ascoli med 3-0 och kan inte se varför man inte skulle fortsätta att göra mål här. Offensiven är ju som jag nämnt tidigare riktigt bra. Man har till och med kapacitet att skjuta hem överspelet helt själv om det vill sig väl. Men sen har vi ju det där med defensiven som fortfarande ligger och lurpassar hela tiden i Avellino, för den är inte så värst bra. Och på bortaplan mot ett svårslaget Ternana så kan jag tänka mig att man släpper in minst 1 mål.

Vi får dessutom nästan alltid se sevärda matchen lagen emellan med en hel del mål som grädden på moset. Avellino har dessutom gjort mål i alla 5 bortamatcher denna säsong. Kan inte hitta någon info än om det saknas någon, men offensiven är ganska bred i laget och skulle det saknas någon finns det ändå spelare som kan komma in och sätta sin prägel.

————————————————————————————————————————————————————–

Ternana är bra på hemmaplan och man kommer från en 3-1-seger på bortaplan senast. Nu vänder man hemåt för att möta ett offensivt skickligt Avellino som är på uppåtgående, bara det kommer bli ett test. Men samtidigt är man svårslagna på hemmaplan och man gör nästan alltid mål på hemmaplan. Avellino är som sagt på uppåtgående. Senast krossade man Ascoli med 3-0 och innan dess hade man några intressanta matcher där poängen rullat in. Offensiven är stark, defensiven svag. Rolig match väntar här! Jag spelar Över 2 mål (goal line), pengarna tillbaka vid endast 2 mål. Insatsen är ganska hög. Jobbba!

/ L’orso