Telstar har presterat riktigt bra i som senaste matcherna och har trots det blivit underdogs i denna match mot De Graafschap. De Graafschap har inte imponerat på många i dom senaste matcherna och risken är stor att man tappar poäng i denna match då Telstar bör ta minst en pinne i denna match.

Match: Telstar – De Graafschap
Spel: Dubbelchans 1X
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 14/3 20:00

Telstar har vaknat till liv och gjort ett par riktigt bra matcher nu i dom senaste omgångarna. Vinst borta mot TOP Oss med 1-0 kan inte sägas så mycket om då laget är något av en slagpåse, 3-1 hemma mot VVV Venlo där emot får ses som en riktigt bra insats, och i senaste matchen vann man borta mot Den Bosch med 1-0. Telstar har nu 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en 16:e plats, man börjar i och med dom senaste vinsterna att närma sig mittengänget i tabellen och tar man sig bara hit är det mycket bra gjort av laget. Hemma denna säsong har man spelat 8-2-5 med 30/23 i mål. Enda nyheten kring laget inför denna match är att Kulhan är avstängd.

telstar-venlo-2014

De Graafschap har inte direkt imponerat i sina insatser i dom senaste omgångarna, 2-2-1 på dom fem senaste och visst har man vunnit två av matcherna men det har inte varit mot särskilt svårt motstånd och det är vinster man kan ta sovandes nästan. I tabellen ligger man på en 7:e plats och vid förlust i denna match kan ett antal lag passera då det är väldigt jämt i mitten upp mot toppen i tabellen. Borta denna säsong har De Graafschap spelat 6-6-3 med 23/17 i mål, en hyfsad rad men som kunde varit bättre, hemma raden denna säsong är inte direkt bättre heller så. Van de Pavert är avstängd i denna match och i övrigt inget nytt att rapportera om i laget.

Telstar har spelat riktigt bra senaste tiden och man har också gjort riktigt bra insatser på hemmaplan denna säsong. De Graafschap som verkar vara lite under isen senaste tiden har inte direkt imponerat på bortaplan denna säsong och trots detta har man gått och blivit favoriter i denna match, jag tycker oddsen kunde varit jämnare än dom är. Gör Telstar en lika bra insats här som man gjorde hemma mot Venlo tar man De Graafschap alla dagar i veckan. De Graafschap har plusstatistik på Telstar sedan tidigare möten så en liten gardering kan vara på sin plats då ett oavgjort inte skulle komma som någon överraskning. Jag tror inte att Telstar förlorar matchen men väljer att gardera krysset och väljer att spela 1X i denna match till ett helt klart godkänt odds, vill du chansa betalar den raka ettan riktigt bra.