Hittar ännu en dubbel här i US Open kvalet där jag anser att dom borde stå i lägre odds då jag förutspår enkla vinster.

  • Matcherna : Taro – Androic & Basilashvili – Bedene
  • Liga : US Open Kval
  • Speltips : Taro & Bedene att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.83 @ Betway
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 18:30

 

Daniel Taro ifrån Japan är en spelare som inom något år är en spelare som kommer vara stabil på ATP touren, han har spelet under vissa månader men har inte riktigt blivit 100% stabil vilket är vanligt för unga spelare. Daniel är en skicklig spelare som kan bolla ut sin motståndare eller försöka vinkla ut motståndaren för att tvinga honom till ett misstag vilket jag förutspår lär hända rätt ofta idag. Taro släppte till 8 breakbollar men räddade 7st emot Alex Kuznetsov, 12 dubbelfel gjorde han vilket inte lär hända idag.

Toni Androic ifrån Kroatien är en spelare som håller till på Challenger touren och det är knappt att han klarar att hålla sig kvar där. Han vinner matcher på Future touren men så fort han får möta en motståndare av högre kaliber än Future touren så får han enorma problem. Androic har ett flakt spel som passar hardcourt men han är inte alls så rörlig och därför passar han bättre på gruset där han får tid att komma till rätta och sedan slå bollen. Visst, han vann över Dustov i första omgången men Dustov vet man aldrig vart man har och jag tror att Dustov inte var helt inställd på att kämpa denna matchen.

—-

Nikoloz Basilashvili ifrån Georgien är en spelare som håller till på Challenger touren och har gjort det helt okej, dock bara i länder som t ex Kazakstan vilket får en att spekulera om han egentligen är lika bra som han är. Nikoloz kan spela tennis, det är inte det jag påstår bara att poängen han har skramlat in är i länder där det finns mycket fula fiskar. Om man kollar på hans första omgång emot Gerasimov som inte är en bra Challenger spelare så släppte han till 13 breakbollar och tappade 38% av poängen i sin serve vilket inte är stabilt och det lär inte bli mindre till denna matchen då han ställs emot en mycket bättre motståndare.

Aljaz Bedene ifrån Slovenien är en spelare som för 1-2 år sedan höll till på ATP touren och var relativt stabil där men han har haft problem med små skador men har nu börjat komma tillbaka och spela regelbundet. Hardcourt är hans bästa underlag, här får han utdelning på sin serve och sina flaka slag som t ex Nikoloz kommer få stora problem med. Bedene släppte inte till en breakboll i första omgången och tappade endast 10 bollar i sin egna serve vilket tyder på att han har form och att han har chans på att ta sig in i huvudturneringen.

Både Bedene och Taro är någon klass bättre än sina motståndare och jag ser framför mig komfortabla vinster för båda parterna.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för mer spel!