All press ligger på Tampa, Ottawa kan spela avslappnat och man har också plus på Tampa denna säsong. Oddset är för bra för att inte testas. Matchen spelas natten till onsdag. Häng med.

Tampa Bay Lightning – Ottawa Senators
Mitt tips: Ottawa ML
Insats: 5/10
Odds: 2.70 Bet365
Spelstopp: 2011-03-30 01:30

Tampa Bay ska klara sig vidare till slutspelet även om man den senaste tiden inte sett ut som ett slutspelslag. 1-0-4 på dom fem senaste och i senaste matchen lyckades man att vinna med 4-2 borta mot Carolina.

Ottawa som är borta från slutspelet har spelat ok senaste tiden och man kan väl kanske spela mer avslappnat än andra lag som krigar för slutspelet kan. I senaste matchen förlorade man efter straffar borta mot Atlanta. 3-0-2 på dom fem senaste.

Båda lagen dras med skador och skadeläget är väl något värre för Ottawa men man tuffar på ändå.

Tampa ska väl ses med hygglig chans till att kunna bita ifrån hemma, dock är dagsformen något diffus och man har denna säsong haft svårt mot just Ottawa. Ottawa som har den klart bättre dagsformen och man kan spela avslappnat utan någon press. Trots sitt skadeläge är man inte chanslösa i denna match och när vi får 2.70 på Money Line kan jag inte riktigt motstå att spela. All press ligger på Tampa vilket kan missgynna dom samtidigt som Ottawa kan dra nytta av det.

Lycka till.