Här kommer ett speltips till derbyt mellan Tampa Bay och Florida. Jag har hittat ett intressant odds som jag tycker är lite för högt fortfarande. Det handlar denna gång om ett totalspel. Ber om ursäkt redan från början om det blir en kortare text idag, hemkommen från jobb sent.

  • Match: Tampa Bay – Florida
  • Speltips: Över 5.5 mål
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 14/3, 01.35

Tampa Bay går otroligt tungt just nu. Man har ett lag som ändå överraskat en hel del, till och från skall tilläggas. Ena dagen är man stabila bakåt, släpper inte till chanser och är väldigt kontrollerade rakt igenom. Däremot när man har det tungt så är det riktigt tungt också. När det går tungt för laget så tycker jag man ser vilket lag Tampa egentligen är. Man har ett gäng backar som jag inte tycker håller speciellt hög klass. Man har många gånger räddats av Ben Bishop i kassen, men på nåt sätt så gillar jag inte honom heller. Jag tror aldrig att han kommer bli den där riktigt bra målvakten, även om han vissa dagar gör det rikigt bra. Det är dock väldigt svårt att stå i ett lag som Tampa, vilket de även visat de senaste matcherna. Bishop startar i kassen ikväll och kommer in med ganska dåligt självförtroende och fyra raka förluster personligen. Framåt har man alltid kvallité och det är inget jag oroar mig för. Steven Stamkos har spelat mycket under sina tre matcher sedan sin comeback, men har ännu inte hittat nätmaskorna. Det skulle inte förvåna mig om det kommer idag. Hemma är man ett av de vassaste lagen offensivt i hela ligan och man har varit det under många säsonger.

stamkoss

Florida är som sagt väldigt luriga. De är ganska svårbedömda då man har en ganska salig blandning av spelare. Bakåt är man katastrof som vanligt och backarna håller väldigt låg klass. Man är svaga framför egen kasse och målvakterna har inte imponerat denna säsong. Nu har man visserligen trejdat till sig Luongo, men han är inte den målvakt som kommer stå ikväll. Dan Ellis är den som får förtroendet och det är givetvis positivt för oss med överspelet. Framåt kan man överraska och jag kan inte heller tro annat nu när det är dags för derby igen. Jag har spelat det här spelet ett par gånger med framgång när dessa möts och kommer göra samma sak igen. Tittar man inbördes så har alla tre mötena denna säsongen slutat klart över linan. Historiskt sett så har 8 av de 10 senaste matcherna gått över linan.


Det är derby, Stamkos har ännu inte gjort mål sedan sin comeback, reservmålvakt i Florida och en historia som talar för detta spel. Oddset är ändå ganska högt och jag kommer spela detta spel igen. Mitt spel blir alltså över 5.5 mål till oddset 2.00 hos bet365. Insatsen blir denna gång 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden