Många lag som krigar om play-off plats även så dagens hemmalag Swindon. Laget har sett ruggigt bra ut på hemmaplan denna säsong och öst in mål, Oldham på bortalan denna säsong har varit raka motsatsen och släppt in en massa mål. Spelet är gjutet i denna match.

Match: Swindon – Oldham
Spel: Över 2.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 1/2 16:00

Swindon fick med sig viktiga poäng när man spelade 1-1 borta mot Walsall i senaste matchen. Swindon som inte riktigt haft det lätt på bortaplan denna säsong ska vara riktigt nöjda med att få med sig poäng från bortaspel då man oftast förlorar på bortaplan. Det är också på bortaplan dom senaste förlusterna kommit då det är som natt och dag när man spelar hemma respektive borta. Swindon krigar dessutom om play-off vilket gör att hemma måste man ta full pott i sina matcher för att kunna vara med i fighten. Just nu ligger man på en 8:e plats i tabellen fem poäng bakom sista play-off platsen. 10-1-2 hemma denna säsong. Swindon får klara sig utan Alex Pritchard som är avstängd.

swin

Oldham har precis som Swindon haft det svårt på bortaplan och har nu fem raka bortamatcher i följd utan vinst. I senaste matchen föll man hemma mot Wolves med 0-3, 2-0-3 på dom fem senaste där båda vinsterna kommit just på hemmaplan vilket är stället där Oldham tar dom flesta poäng. I tabellen ligger man på en 16:e plats med fyra poäng till godo ner till bottenstriden. 3-3-9 borta denna säsong och någon som helst bortaform är väldigt långt borta för laget. Oldham har en del frågetecken i försvaret och tränaren kan komma att rotera spelare i försvaret.

Swindon är det lag som gjort flest mål på hemmaplan denna säsong med 31/16, i senaste hemmamatchen gjorde man 3 mål och inte talar emot att målformen hemma fortsätter. Oldham släpper in väldigt mycket på sina resor och bara på dom två senaste bortamatcherna har man släppt 7 mål, totalt har man 16/23 på bortaplan. Swindon har ett övertag på Oldham sett till dom senaste mötena och för dagen på hemmaplan får man också ses som det bättre laget. Kontentan av detta är att jag tror att det blir en del mål i matchen och spelar därför över 2.5, det finns inga faktorer jag hittat som talar emot mitt resonemang kring mycket mål och spelet känns gjutet.