Nykomlingen Swindon ska ta sig an förra säsongens bottenlag Leyton Orient här. Ena laget har stora problem i laget och det här spelet känns givet, häng på!


Swindon – Leyton Orient
Spel: (0-1) 1
Odds: 2.45 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Swindon är nykomlingar i League One då man vann League Two på ett imponerande sätt förra året. Man har en spännande trupp att tillgå och man har inlett säsongen helt okej. Man har 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Segrarna är båda tagna på hemmaplan där laget traditionellt trivs bäst. Förra säsongen mötte man visserligen enklare motstånd men resultatraden 19-3-1 imponerar stort och nu har man alltså två raka segrar i League One mot starkt motstånd i MK Dons och formlaget Crawley.

Leyton Orient klarade sig med nöd och näppe kvar förra säsongen efter att ha hamnat precis ovanför nedflyttningsstrecket. Många engelska experter har på förhand tippat laget att åka ned och jag kan inte annat än hålla med dem. Man har värvat massvis med spelare i hopp om att hålla sig kvar men med 9 nya spelare i truppen så bör det ta tid för laget innan man spelat ihop sig och det har man märkt inledningsvis då laget har 3 förluster av 3 möjliga och 1-5 i målskillnad.  

Swindon har inga bekymmer inför det här mötet utan man saknar fortsatt Giles Coke och man har ett frågetecken för Matt Richie men det mesta talar för att han kan starta här.
Leyton Orient saknar fortsatt sin förste målvakt Jamie Jones samt Scott Cuthbert. Lägg därtill att man har stora frågetecken för ordinarie försvararna James Lloyd och Gary Sawyer. Detta är utan tvekan något som talar för en övertygande seger för Swindon!

Swindon som inlett helt okej åkte på stryk med 4-1 borta mot Preston senast och lagets tränare har i media sagt att man ska ta revansch för den matchen här. Räkna med ett heltaggat Swindon här som ska ta sig an ett nykomponerat Leyton Orient som har en bit kvar innan man är samspelta. Handikapp spelet känns sunt i den här matchen!