Det var på håret igår efter att Västerås ångat på i sista perioden men underspelet satt trots allt. Idag ska vi ladda upp inför helgen och vi börjar med kvällens match från Championship. Häng med.

Swansea – Portsmouth
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.79 Pinnacle
Spelstopp: 2010-11-26 20:45

Swansea hade marginalerna på sin sida senast då man lyckades kvittera i 93 minuten och få med sig en poäng borta mot Doncaster. Laget har skrapat ihop 3-1-1 på dom fem senaste och ligger på en tredje plats i tabellen. Swansea har fina 6-2-1 hemma denna säsong.

Portsmouth har tappat mycket av sin form senaste tiden och återfinns nu på en sextonde plats i tabellen, senast blev det förlust borta mot Barnsley med 1-0. Laget har 1-1-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man usla 2-1-6.

Alan Tate och Garry Monk kan med lite tur spela för Swansea ikväll, båda saknades senast och skulle dom få klartecken skulle det vara riktigt bra för laget.

Carl Dickinson är fortsatt avstängd för bortalaget som förmodligen mönstrar samma elva som senast.

Swansea hemma är inte lätta att möta, speciellt inte när man har så usel form som Portsmouth har nu. Portsmouth har varit svaga på mittfältet och det problemet lär nog fortsätta även i denna match. Swansea har en fin dagsform och när man spelat hemma är man också starka och svårslagna. Man har blivit ganska stora favoriter och det med allt rätt. Ettan känns given och testas med medel insats.

Lycka till.