Swansea är på gång för dagen och ställs nu mot ett bortasvagt Norwich. Jag har saken klar för mig och kliver in på ett spel och det är inte hemmaseger….

Swansea – Norwich
Spel: Swansea över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.90 @ Betsafe
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Swansea har en usel formrad med 9 raka matcher utan seger bakom sig men nu känns man minst sagt på gång då har stått för två bra insatser på bortaplan mot tuffa motstånd som Everton och Arsenal. I mötet med Everton var man det bättre laget under första halvlek men trots det räckte man inte till och matchen slutade 3-2 då lagets försvarsspel inte håller någon högre nivå. I matchen därefter ställdes man mot Arsenal på bortaplan och återigen inledde man matchen bra och tog ledningen men tappade sedan till 2-1. Man kom dock tillbaka och kvitterade i slutminuterna till 2-2 som blev slutresultatet och har man samma vilja och kämparglöd i den här matchen så bör man vinna tämligen enkelt. Lagets offensiv med framförallt Wilfried Bony och numera även skadefria Michu är stora hot mot motståndarnas defensiv!

19881
Wilfried Bony löser överspelet åt oss!

Motståndarna Norwich tog en enkel seger senast hemma mot ett uddlöst Sunderland med 2-0. Mycket viktig seger för laget som därmed utökade till 7 poäng ned till nedflyttningsstrecket vilket ger laget lite andrum. I matchen före segern åkte man på stryk borta mot Southampton med 4-2 och det kännetecknar laget lite då man har stora problem i sitt bortaspel. Resultatraden 2-2-11 på bortaplan och målskillnaden 11-36 är skrämmande usel! Man har släppt in näst flest mål av alla lagen i premier league på bortaplan och nu ställs man alltså mot ett Swansea som är på gång och som trivs på hemmaplan. Jag tror man åker på stryk här och värt att nämna är att man har 6 raka förluster på bortaplan och man har släppt in 2 mål eller fler i samtliga dessa bortamatcher! Man får klara sig utan backen Michael Turner och mittfältaren Leroy Fer här då båda dras med skador.

Kort summering: 
Swansea har inga skador eller avstängningar att oroa sig över och kommer till den här matchen med gott om självförtroende efter två starka insatser på bortaplan. Man har anfallaren Wilfried Bony i målform och nu har han fått spela ihop sig med sylvasse Michu vilket bör innebära mål framåt för Swansea. Man trivs som bäst på sin hemmaplan där man gör mycket mål och nu ställs man mot ett bortasvagt Norwich som säkerligen kommer få problem här. Norwich har som sagt släppt in 2 mål eller fler i sina 6 senaste matcher på bortaplan!