Doncaster förlorade senast mot Ipswich med hela 0-6 senast, Swansea har sett betydligt bättre ut senaste tiden och bör kunna ta detta. Häng med.

Swansea – Doncaster
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.57 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-02-19 16:00

Swansea har bjudit på ett stabilt spel senaste tiden och i senaste matchen vann man med 4-3 borta mot Middlesbrough. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en femte plats och är med i jakten på värdefulla tabellplaceringar. Hemma denna säsong har man fina 9-3-3.

Doncaster går inte alls bra just nu och det bevisade man också senast genom att förlora med 0-6 hemma mot Ipswich, 1-0-4 på dom fem senaste och laget är långt ifrån någon stabil form. I tabellen ligger man på en sextonde plats inte alls långt från bottenstriden.

Tidigare möten lagen emellan har varit jämna, jag tror dock inte vi kommer att få se något jämt möte idag, Swansea ska vara ett par nummer för stora idag och med tanke på skillnaderna i dagsformen ska det bli tre nya poäng för hemmalaget. Jag är osäker på om Swansea kan mäkta med att vinna med fler än ett mål och nöjer mig med en rak etta.

Lycka till.