Nu ska gruppen avgöras, båda lagen är redan klara för kvartsfinal. I den här matchen spelar man om gruppsegern vilket innebär enklare motstånd i slutspelet. Jag har hittat ett intressant spel i matchen, häng på!


Sverige – USA
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Vinnaren i den här matchen blir gruppsegrare och slipper möta svåra Brasilien. Både Sverige och USA har imponerat stort defensivt hittills i turneringen vilket talar för underspelet här. Sverige har vunnit båda sina gruppspelsmatcher med 1-0 och nu väntar tuffare motstånd. Man har varit väldigt ineffektiva i matcherna och det krävs bättring här om man ska ha en chans. Hur som helst så talar den ineffektiviteten för mitt underspel här. USA vann sina matcher med 3-0 och 2-0 men noterbart är att trots segermarginalerna så har även dem visat upp en väldigt ineffektivitet i sina avslut.

USA kommer med största sannolikhet vila några av sina tyngsta spelare offensivt då de känt av några småskador. Det mesta talar för att stjärnduon Abby Wambach och O’reilly vilar här men ingenting är säkert ännu. Offensiva avbräck hur som helst för USA.
Sverige saknar avstängda lagkaptenen och mittfältsgiganten Caroline Seger här.

Det mesta talar för en tight och tuff tillställning mellan två fysisk starka lag som imponerat defensivt. Inget av lagen har ännu släppt in något mål i turneringen och frågan är vilket som blir det första, om det nu blir något…