Igår fick vi se en riktig rysare mellan Sverige och Danmark, där Sverige verkligen kämpade in i det sista och fick med sig en poäng medan Ungern hängde med Spanien hela vägen men fick dock se sig besegrade med två bollar när domaren blåste i slutpipan. Idag ställs dessa två lag mot varandra och jag anar ännu en rysarmatch. Två målglada lag och jag hittar ett fint spelvärde i en överspelslina. Häng med!

  • Match: Sverige – Ungern
  • Spel: Över 53,5 mål
  • Odds: 1,76 @ Bet365
  • Units: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med vårt kära Sverige så gjorde man det riktigt, riktigt bra mot Danmark och fick med sig ett oavgjort resultat. Anfallsspelet fungerade galant i andra halvlek och samarbetet med Andreas Nilsson fungerade riktigt bra. Lucas Nilsson visade återigen vilken grym talang han är och Jakobsson som jag berömt förr, fortsätter i samma fotspår. Sverige satsar extra mycket på snabba avkast och kontringar vilket gör att jag tror på en målglad match. Slet man sig förbi den danska muren så bör man också slita sig förbi en UngerskÖverspel!

Även Ungern kommer från en grym prestation där man utmanade Spanien fram tills det skulle avgöras, men fick se sig besegrade. Nagy erhåller huvudrollen och han styr och ställer konstant. När ingen vågar så kliver han dit och jag tror Sverige kommer få det svårt att få stopp på den killen. Ungern har dock en tendens att göra dumma misstag och fatta dåliga beslut, det i samband med tekniska misstag kan straffas i och med Sveriges vassa kontringsspel och jag tror på mycket mål!

Detta EM har som jag tidigare nämnt bjudit på skrällar och man går i princip inte säker i en enda match. Där av vågar jag inte skilja dessa lagen åt, även fast jag tror Sverige har en bättre chans idag. Över 53,5 mål låter rimligt i mina ögon och jag tippar på en 29-27 seger för Sverige. Insatsen får ligga på medel!