Igår åkte Sveriges damer ut, och idag fortsätter vi med landslagsmatcherna fast på herrsidan där vi får se Sveriges U21 möte England U21. England som åkte på förlust mot Portugal i sin första match, söker revansch mot ett Sverige som imponerat och tog en seger mot Italien efter underläge. En spännande och intressant match där England måste vinna för att hålla sig kvar. Två lag med bättre offensiv än defensiv bäddar för mycket mål och jag hittar ett spel som lockar. Häng med!

  • Match: Sverige U21 – England U21
  • Spel: Harry Kane målskytt
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18.00

800px-Flag_of_England.svgSE

Inleder vi med att analysera Sverige så kan man helt klart säga att man gjorde en fantastiskt bra match senast mot Italien och kunde efter ett 1-0 underläge samt utvisning, göra både 1-1 och 1-2. Under träningsmatcherna innan detta EM har det sett bra ut och det lutar mot något gott för vårt svenska landslag. En fin harmoni och ett gott lagbygge med god lagmoral kan bära långt. Jämför vi dock med dagens motstånd så får man helt ärligt säga att man på pappret är det sämre laget. Men som så många gånger tidigare så har man än dock kunnat skrälla och hittat på finesser, jag tänker främst på när man slog ut Frankrike. Enligt mig har man visat på en bättre offensiv än defensiv och jag tror på att man släpper in ett par mål mot England men också kan sätta dit några. Öppet!

Över till England och deras jobbiga nederlag i inledningen mot Portugal. Man åkte på en sur uddamålsförlust mot Portugal i sin öppningsmatch, 0-1, och därefter är alla matcher måste-matcher. Idag ställs man mot Sverige i sikte om att bara ta tre poäng. Enligt mig ska detta Engelska lag ta sig oerhört långt med tanke på det enorma spelarmaterial man erhåller. Och mitt spel kommer just precis inrikta sig på dessa spelare där jag valt ut Premier Leagues bästa spelare som målgörare. Harry Kane som varit exceptionell möter idag, om man tittar på vad han har mött för försvar, en halvdan svensk mur. Då jag tror på en hel del mål, förvånar det mig utifall The Hurricane inte nätar.

Så mitt lir blir ganska självklart. Harry Kane att göra mål erbjuder spelbolagen fina odds till och jag väljer att plocka den linan med en insats på medel!