Idag får vi se den andra raka landskampen för vårt svenska landslag när man återigen ställs mot TjeckienTjeckien är riktigt bleka och är dessutom inte ens med i EM medan Sverige försöker etablera ett bra spel inför kommande mästerskap och har en rad riktigt bra gubbar. Igår fick vi se ett överlägset Sverige dock utan att briljera då alla pusselbitar inte ännu är på plats. Ju fler matcher man får ihop ju mer kommer man koppla ihop en kemi och i denna match ska man bara vinna stort. Jag tror på enkel vinst, som senast fast bättre, och lirar en handikappslina. Häng med!

  • Match: Sverige – Tjeckien
  • Spel: Sverige -6,5
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 17.45

Börjar vi med Tjeckien så kan man direkt konstatera att man inte är med i något Europeiskt mästerskap och kommer in till detta mötet utan några förhoppningar. Deras absolut bästa spelare, Jischa, är inte tillgänglig och utan honom är det ganska uddlöst. Igår ställdes man mot Sverige och vi fick se en rent ut sagt dålig prestation. Frågan är ifall man kan bättre? Genom åren har man inte varit någon speciell handbollsnation till skillnad från dagens motståndare, Sverige, och förlorade man stort igår lär det bli ännu större siffror idag då Sverige får igång sitt spel mer och mer ju fler matcher man lirar ihop. Avslag!

Sverige som är mitt uppe i förberedelserna inför EM försöker etablera en god kemi då flertalet spelare är nya i truppen. Det är dock topp-spelare i den svenska elitserien och att klass saknas tror jag inte på. Det ser dock tungt och svagt ut på mittsex positionen och frågan är ifall man får ihop ett vinnarlag inför mästerskapet. Igår vann man enkelt mot Tjeckien trots dessa minus faktorer och jag tror att man bara kan bli bättre. Man spelar på hemmaplan igen och ska man ha något att hämta i Polen om några veckor, så måste man vinna idag. Jag tror man vinner stort och är ganska övertygad, därmed lirar jag en handikappslina!

Så vad blir mitt lir? Tjeckien är dåliga och Sverige är på uppåt gång inför EM. Jag lirar Sverige -6,5 och förlitar mig på att man bara blir bättre och bättre samt att gubbarna får ihop en bättre kemi. Insatsen får ligga på strax över medel!