Viktig match för lagen då serietvåan Sverige tar emot serietrean Irland och det skiljer bara 1 poäng mellan lagen. Båda lagen kommer givetvis gå för seger för att försöka komma ikapp Tyskarna som är 3 poäng före Sverige i nuläget. Jag tror på en rolig match med offensiv fotboll från framförallt Sverige.  


Sverige – Irland
Spel: Sverige gör 2 mål eller fler i matchen
Odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Sverige har inlett VM-kvalet på ett helt okej vis… Man ligger tvåa i gruppen, 3 poäng bakom Tyskland, men med en match mindre spelad så vid seger här går laget upp på samma poäng som Tyskarna. Sverige inledde kvalet med att slå Kazakstan hemma med 2-0, vann sedan borta mot Färöarna med 2-1 och senast blev det 4-4 borta mot Tyskland efter en sjuk upphämtning av laget! Efter den matchen har laget spelat 3 träningsmatcher som slutat 4-2 hemma mot England, 3-0 hemma mot Finland och förlust med 2-3 hemma mot Argentina. Som ni ser så har lagets offensiv imponerat rejält den senaste tiden och mycket talar för att man återigen gör 2 mål!

Hamrén har ett väldigt offensivt tänk i landslaget för dagen och det har väl funkat okej än så länge men det är inte hållbart i längden då vi haft mycket tur i matcherna. Nu möter Sverige ett hårt krigande Irland som mycket väl kan ställa till det här och gör Irländarna 1 mål så måste Sverige göra 2 mål vilket talar för det här spelet!

Irland har mött enkelt motstånd inledningsvis men gjort det helt okej och ligger trea i gruppen med 1 poäng upp till Sverige. Vid seger här kan man gå om Sverige och det skulle betyda oerhört mycket för laget även om de säkerligen är nöjda med ett oavgjort resultat. Man har slagit Färöarna med 2-1 på bortaplan och Kazakstan med 4-1 på bortaplan medan man åkte på rejält med stryk hemma mot Tyskland där man förlorade med hela 6-1! Man har sedan senaste gruppspelsmatchen spelat två träningsmatcher där man först förlorade hemma mot Grekland för att sedan slå Polen med 2-0 hemma. Att ta poäng mot Sverige är nästan ett krav för att laget ska ha chans att nå playoffslutspelet och det vet spelarna i Irland om.


Fixar Zlatan Ibrahimovic det här spelet på egen hand tro?

Sverige får klara sig utan Johan Elmander, Rasmus Bengtsson, Alexander Gerndt, Joel Ekstrand och Martin Olsson.
Irland får klara sig utan Richard Dunne (Aston Villa), Aiden McGeady (Spartak Moskva), Paul McShane (Hull), Anthony Pilkington (Norwich) och Darron Gibson (Everton). Anfallaren Shane Long finns med i truppen men har varit skadad den senaste tiden så hans medverkan är högst osäker här. Det har varit turbulens kring flera spelare i laget man främst Stephen Kelly som uttryckt sitt missnöje med Trappatoni men han är trots det uttagen här men det återstår att se om han spelar något eller inte.