Sverige måste vinna till varje pris för att bli klara för EM nästa år. Oavgjort kan räcka men det är högst osannolikt så man lär sätta fart redan från början med offensiv fotboll.


Sverige – Holland
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.16 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.15

Sverige som till den här matchen saknar Zlatan Ibrahimovic på topp måste gå för seger. Man kommer sätta fart redan från början för att få en bra start på matchen och ta kontroll över den. Man möter ett Holland som redan är klara för EM men som besitter extermt hög kapacitet.  Sverige har inte direkt spelat någon drömfotboll den senaste tiden men i den här matchen måste man få ut max ur alla spelare som man ska kunna vinna.

Holland kommer dock inte ställa ut skorna och spela av matchen utan flera spelare och tränare i laget har sagt i media att man går för seger och därmed full pott i kvalspelet. Det gör dock inget om laget förlorar och i förra matchen mot Moldavien såg man allmänt loja och oinspirerade ut och hemmapubliken buade stundtals ut sitt Holländska landslag. Därför tror jag coach Marwijk säger till spelarna på skarpen här så de skärper till sig och höjer sig ett par nivåer från den matchen.

Sverige går som sagt för seger och man har visat stundtals under EM-kvalet visat upp en stark offensiv och jag tror man kan få in någon boll här ikväll då Holland saknar flera av sina bästa spelare här. Holland är dock inte dåliga på något sätt och minsta lilla slarv från Sveriges sida kan leda till ett baklängesmål och gör Holland ett mål måste Sverige göra minst 2 för att nå EM. På så vis känns det som att den här matchen kan öppna upp sig rejält ikväll.