Idag får vi se vårt kära Sverige kämpa för en OS plats mot ett Danmark som bara imponerat. Danmark kommer till detta mötet med fyra raka segrar där man visade upp en rejäl styrka senast mot Spanien medan Sverige varit ojämna och ett kryss mot Ryssland är inte godkänt. För mig och många andra är det självklart vilket lag som kommer vinna, men då spelvärdet är lågt lirar jag en mållina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: Sverige – Danmark
  • Spel: Sverige under 24,5 mål
  • Odds: 1.94 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Börjar vi med Sverige så hade man endast turen med sig mot Ryssland senast och det oavgjorda resultatet kom efter två mål i den sista minuten. Jakobsson är i princip den enda spelaren som presterar framåt medan de andra står lite i skuggan. Jag vill se mer fart och mer vilja för att jag ska tro något mer på detta landslag. Andersson kämpar på i mål och är alltid bra bakåt. Idag ställs man mot Danmark som varit riktigt vassa och jag har svårt att se att man ska kunna bjuda upp till match ens. Deras försvarsspel lär inte bjuda upp till många lägen och då det sett lite halvdant ut framåt så lirar jag en underspelslina på Sverige!

Över till Danmark där det finns en hel del att snacka om. Senast slog man Spanien trots att Sterbik hade hela 50% i mål i stora delar av matchen. Enorm styrka att ändå kunna vinna och stå upp så oerhört bra. Hansen levererade framåt i form av sina delikata passningar. Sexmeters spelet var galant och Svan, Eggert och Nöddesbo visade formintryck. Sen måste jag även nämna deras allra bästa punkt och det är försvarsspelet tillsammans med Landin i mål. Spanien hade ett tag in i andra halvlek inte gjort mål på hela tio minuter. Då kan man ställa frågan hur det ska gå för Sverige? Jo enligt mig kan det gå på ett sätt och det är att man inte når över en lina på 24,5 mål.

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror att Danmark vinner och att man gör det med ett stabilt försvarsspel och målvaktsspel. Flertalet spelare i Sverige har inte levererat och jag lirar Sverige under 24,5 mål till en insats på medel!