Startelvan för Sverige i kvällens match mot Brasilien har precis kommit ut, och det är inte direkt något som imponerar. Men det är trots allt träningsmatch så vi håller ned insatserna en smula här. Läs mer!

  • Match: Sverige – Brasilien
  • Spel: Brasilien
  • Odds: 1,90 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Sveriges startelva har som sagt kommit ut nu och det är ju inte den bästa elvan jag sett ett svenskt landslag presentera:

Andreas Isaksson, Sebastian Larsson, Andreas Granvist, Jonas Olsson, Behrang Safari, Pontus Wernbloom, Samuel Holmén, Rasmus Elm, Ola Toivonen, Christian Wilhelmsson, Marcus Berg

Avbytare: Pär Hansson, Mikael Lustig, Mikael Antonsson, Oscar Wendt, Anders Svensson, Alexander Kacaniklic och Tobias Hysén.

Oavsett vad Brasilien ställer upp med för elva här så kommer Sverige få det riktigt jobbigt. Dessutom kommer det förmodligen bli en del byten i matchen, och det är inte direkt några världsspelare som sitter på Sveriges bänk. Och som ni ser ingen Zlatan Ibrahimovic som är skadad!

Brasiliens trupp på plats i Stockholm ser ut så här:

Gabriel (mv), Neto (mv), Renan Ribeiro (mv), Alexandre Pato, Alex Sandro, Bruno Uvini, Daniel Alves, Danilo, David Luiz, Dedé, Hulk, Jonas, Juan, Leandro Damião, Lucas, Neymar, Oscar, Paulo Henrique, Ganso, Paulinho, Rafael, Ramires, Rômulo, Sandro och Thiago Silva.

Ja som ni ser är det inga dåliga spelare som kommer beträda planen för Brasilien ikväll. Precis som Sverige lär man göra en hel del byten i matchen, men det är lite skillnad på bänk och bänk om vi säger så. Det är ingen dålig backlinje man kan ställa upp med ikväll, inget dåligt mittfält och absolut inget dåligt anfall. Kommer man bara upp i lite fart så borde våra svenska gossar få det riktigt hett om öronen.

Nu är detta en träningsmatch så jag nöjer mig med att spela medelinsats. Oddset kan nog komma att sjunka en del tills matchstart så passa på!

/e@sy