Hoppas ni hann hänga på Kungälv senast till 6 ggr pengarna, annars blev det ett par units back. Det tar vi tillbaka idag. Surahammar tar emot ett lag i kris, Borlänge. Borlänge har drabbats av ytterliggare ett tungt avbräck och jag tycker vi ska justera oddsen litegrann.

  • Match: Surahammar – Borlänge
  • Serie: Division 1C
  • Speltips: Surahammar
  • Odds: 2.00 @ Ladbrokes
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18/11, 16.00

Surahammar har en grym förstaline med Jarno Pikkarainen och bröderna Robert- och Martin Johansson. Alla dessa har stått för 21 poäng och har visat i många matcher att det är en femma som kan snurra upp de flesta. Man ligger på en femteplats i serien och det är en livsviktig match för laget. Just nu är man 5 poäng bakom Falu och Lindlöven i kampen om en plats i allettan. Vid vinst idag skiljer det endast 2 poäng och den chansen tror jag man tar. Speciellt när man möter Borlänge som just nu är i kris och har ett försvarsspel som är under all kritik. Surahammar har fin form med två raka segrar och idag tar man den tredje. Sura har även vunnit höstens två tidigare möten med 3-2 och 4-5 efter straffar.

Borlänge är just nu brutalt dåliga bakåt. Man har tre raka förluster sedan Mikael Simons lämnade laget och har på dessa en målskillnad 12-19. Man gör en hel del mål som ni ser, men problemet ligger i defensiv zon och framförallt målvaksspelet som har svikit. Jag tror att ledaren Mikael Simons har varit ett tungt tapp för Borlänge. Nu har man även tappat en toppspelare tillNiklas Sjölund har varit skadad en del under hösten, men har ändå visat att när han spelat så är han riktigt vass, vilket han även varit i alla år. Sjölund har nu fått jobb i Norge och spelade sin sista match i onsdags där han stod för två poäng. Det är en minst lika viktig match för Borlänge idag. Vinner man inte idag så kan man nog räkna bort allettanplatsen. Borlänge har klart störst press på sig med tanke på tabelläget och den tidigare formen.

Surahamar ska ha bra chans här mot ett Borlänge i en liten halvkris. Jag tycker vi ska spela ner oddset litegrann på Sura. Ladbrokes ligger återigen högst på marknaden och vi tar och dubblar pengarna där, 7 units in. Kämpa Sura!

Följ mig på twitter @HedenskogH

Lycka till!

/Heden