Har hittat ännu ett bra spel i dagens hockeyallsvenska, det är i matchen mellan Sundsvall och Oskarshamn. Sundsvall är nästjumbo men absolut inte ofarliga på något sätt, man har flertalet lånade spelare från bättre klubbar som vill visa upp sig. Oskarshamn är med i det stenhårda kriget om en play-off plats och ligger för tillfället på en sjätteplats. Jag vågar inte tippa 1×2 i den här matchen, utan går ganska hårt på ett annat spel!

  • Match: Sundsvall – Oskarshamn
  • Spel: över 5.5 mål
  • Odds: 2.00 (bwin)
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19.00

Sundsvall ligger som sagt nästjumbo och har inte direkt något att förlora, vilket gör att man blir ännu giftigare. Man är inte alls någon slagpåse på sin egna hemmais och har tagit poäng av flera topplag här. Man är ofta inblandade i målrika matcher och har gått över linan 5.5 mål i åtta av sina tio senaste matcher. I senaste matchen fick man stryk med hela 7-3 borta mot Västerås.

Ikväll får man klara sig utan Berglind, Wennerberg, Zetterström och Persson. Man har även lånat ut den duktiga backen Eric Moe till Modo. Detta gör att man lånar in två spelare, det är Måns Kruger från Modo och Anton Wedin från Timrå, unga hungriga killar som vill visa upp sig.

Oskarshamn spelar bara viktiga matcher nu när det är så tajt kring sjunde och sista play-off plats. Man har ingen höjdarform direkt då man har en förlust och två kryss på de tre senaste. Detta gör att man måste vinna här för att ha ett bra utgångsläge inför slutskedet. Oskarshamn är också inblandade i målrika titt som tätt, man snittar ungefär tre gjorda och tre insläppte mål per match.

Till kvällens drabbning får man tillbaka ett par spelare från skada, i övrigt är man även skonade från några större avbräck.

—————————————————————————-

Jag tror att Oskarshamn vinner detta möte, men jag skulle som sagt inte vilja sätta pengar på det. Sundsvall är svårspelade på hemmais och spelar här mycket mer offensivt än på bortais, vilket gör att man kommer blotta sig bakåt. Ger denna bra chanser att gå över 5.5 mål!

/e@sy