Malmö som nyligen sparkat sin tränare beger sig idag norrut för att gästa Sundsvall. Hemmalaget Sundsvall har radat upp fina prestationer på slutet och kan inte längre nochaleras. Jag tycker mig hittat ett fint spel här.

  • Match: Sundsvall  - Malmö
  • Spel: 1x
  • Odds: 2.10 (nordicbet)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14/12 19.00

Sundsvall har som sagt tagit många fina skalper på slutet. För några omgångar sedan besegrade man Leksand på hemmais med 4-2, efter det har man även tagit poäng mot formstarka Rögle. Så det går inte längre att titta ner på Sundsvall och säga att dom inte duger och att dom inte har spelarmaterial för allsvenskan.

Man mönstrar i princip samma lag som senast mot Rögle, enda skillnaden är Adam Rundqvist som är tillbaka från skada. Saknas sedan tidigare gör Moe, Mannström och Zetterström.

Malmöspelarna har väl inte direkt gjort skäl för sina löner på slutet. Många trodde att man skulle få en nytändning i och med tränarbytet, och att man bara skulle köra över tingsryd fullständigt. Nu blev så inte fallet och man förlorade överraskande med 1-2. Man fick iväg ynka 25 skott i den matchen ska tilläggas.

Skador och annat har jag tyvärr inte hittat på Malmös hemsida.

Spelarna i Malmö tycker förmodligen inte det är så kul att åka upp till Sundsvall och spela inför så gott som tomma läktare, så jag ger Sundsvall goda chanser att fixa minst ett kryss ikväll med den formen man har.

/e@sy