Struff går här in för att Sela som inte har gjort sin debut för i år än vilket jag tror kan ha stor betydelse emot en spelare på uppgång.

  • Matchen : Struff – Sela
  • Liga : ATP Australian Open
  • Speltips : Struff -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.72 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 01.00

 

Jan Lennard Struff ifrån Tyskland är en spelare som kommer att klättra i år på rankingen. Jan besitter ett bra spel som passar dom snabbare underlagen, en bra serve med aggressiva och flaka grundslag som sätter press på spelarna i hörnen. Struff kommer från spel i Auckland senast där han vann över Thiem (styrkebesked) för att sedan åka ut emot Anderson efter att ha gjort ett bra första set. Jan kommer att bli en spelare man vill hålla ett öga på där det spelas snabba underlag och här i Australian Open så tror jag att han har en bra chans att ta sig till en tredje omgång och en match emot Rafael Nadal.

Dudi Sela ifrån Israel har ännu inte gjort sin första match för året och det talar emot han på många sätt. Han vet inte riktigt vart han står gentemot dom andra spelarna och även att han inte har tagit sig förbi första rundan i Australien sedan 2009. Sela är en spelare som vanligtvis trivs på hardcourt men han började att tappa i slutet av förra året och fick åka ner till Challenger touren för att försöka hålla kvar sin ranking. Sela har ingen bra serve och det kommer att komma lägen väldigt ofta för Struff där han ska kunna sätta press på Sela’s andra serve och ta tag i takt pinnen.

Jag ser inte framför mig att Sela tar sin första vinst här i Main Draw sedan 2009 utan Struff ska ta detta med minst 3-1 i set och då ska detta spelet gå in.

Lycka till!

/Lidde