Sverige har helt plötsligt 3 stycken svenskar i ett maindraw i en ATP turnering, en fick wildcard, en kvalade in sig enkelt och en snubblade in via kvalet, den sistnämnde spelar nu vid namn Milos Sekulic emot en bra ung tysk vid namn Jan-Lennard Struff.

  • Matchen : Jan-Lennard Struff v Milos Sekulic
  • Liga : ATP Stockholm
  • Speltips : Struff att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

Jan-Lennard Struff ifrån Tyskland är en spännande spelare, jag tror att nästa år så kan han slå sig in på ATP turneringen om han fortsätter att utvecklas. Han har haft några tuffa matcher på rad nu och har fyra raka förluster, men nu är han i main draw här i Stockholm och han kommer spela en riktigt offensiv tennis vilket passar inomhus spelet. Han har en bra första serve som han kan få mycket gratis på, sedan hans grundspel är riktigt roligt att se, aggressivt och offensivt med mycket vinnarslag. Jag tror att Struff kan komma att passa Sekulic otroligt dåligt, Sekulic är ingen bra spelare och att han sedan ska få springa runt i hörnen och plocka upp boll efter boll kommer bli otroligt plågsamt.

Struff ska vinna dagens match relativt enkelt.

Milos Sekulic ifrån Sverige är en spelare som inte har utvecklats sen han lämnade ”juniortennisen”. Han är idag rankad 891 i världen men kommer att klättra nu när han kvalade in sig till huvud turneringen efter att Reister skadat sig i kvalfinalen, hur tog han sig dit undrar man. Ja han fick möta Blomgren och sedan Fred Simonsson, trodde han skulle förlora emot den sistnämnde men han spelade riktigt bra med sina mått mätna och slog han rättvist. Men Sekulic har ingen bra första serve utan Struff kommer att kunna trycka till på den och sätta press från start och det kommer att straffa Sekulic otroligt mycket i denna matchen.

Varför jag inte spelar med units är för jag är osäker på Struff form, men har han en halvdan dag så ska han ta detta med 2-0 i set.

Lycka till!

/Lidde