Dags för semifinaler i det svenska innebandy-slutspelet, och fjolårs-vinnarna Storvreta tar emot Pixbo på hemmaplan i seriens första möte. Jag har ett bra spel här, häng med!

Match: Storvreta – Pixbo
Tips: 1:a (-1)
Odds: 1,90 @ Nordicbet
Insats: 8/10 units
Spelstopp: 2011-03-30 19:15

Motivering:

Storvreta inledde slutspelet starkt, genom att slå ut fjolårsfinalisten Caperio Täby i tre raka matcher. Man imponerade verkligen stundtals, framför allt offensivt, där man ju har seriens troligen bästa kedja i Kohonen, Stenberg, Öhman och Samuelsson. Dessa kompletteras av Kanebjörk och Holtz i en andrakedja, där framför allt Holtz har visat sig vass framåt. Viktor Klintsten har hittat tillbaka till sin fina form, och släpper få bollar bakom sig. Ikväll kommer det vara tryck i Fyrishov, och jag tror att man inleder direkt med en seger…

Pixbo tog sig vidare mot Dalen i kvartsfinalen, en serie som man vann med 3-1 i matcher. Att Storvreta fick Pixbo (då Warberg valde Falun) ska de nog tacka och ta emot för. Det var tajta matcher mot ett Dalen som alltid är sämst när det gäller. Calebsson är lagets viktigaste kugge, men inte ens han ska räcka till för att matcha den offensiv Storvreta har. Dessutom är man sämre defensivt än vad Storvreta är.

Jag kan helt enkelt inte se att Storvreta ska ha problem i afton, och är det så pass jämnt att det endast skiljer någon boll i slutminuterna så kommer de få chansen med tom bur. Jag spelar en hög insats här! Ska vi säga 9-3?

God spellycka,
/Blixt