Tredje mötet mellan lagen i den här kvartsfinalsserien, jag har har hittat ett bra spel! Häng med.

Match: Storvreta – Caperio Täby
Tips: 1 (-1)
Odds: 2,10 @ Svenska Spel
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-03-21 19:00

Motivering:

Tredje mötet mellan lagen i denna kvartsfinalsserie, och Storvreta har gått från de svaga insatserna i slutskedet av grundserien till att nu toppa formen. Man har 2-0 i matcher efter två övertygande insatser.

Första mötet öppnade man i rasande tempo och hade 4-0 tidigt in i andra perioden. Täby svarade genom att hämta upp till 4-2, men närmre än så kom man inte, och inga fler mål föll i det mötet. Senast tog Storvreta än mer imponerande vinst på bortaplan, då man vände ett 2-0 –underläge till vinst med 6-4.

En nyckel till Storvretas starka insatser är det faktum att Kohonen är tillbaka från sin skada. Han har visat hur mycket han betyder för sitt lag och sina medspelare, och många innebandy-experter vet hur viktig han är för att framför allt Öhman ska prestera, men även Stenberg. Holtz var tveksam till spel i första mötet p.g.a. en axelskada, men han har visat sin klass hittills, och är en extremt bra spelare för att vara placerad i en andrakedja i SSL. Dessutom har Klintsten i målet visat varför han är en landslags-målvakt, och stått för två starka insatser hittills.

Caperio Täby har, till raka motsatsen jämfört med Storvreta, varit loja i sitt spel, och stjärnor som Rickie Hyvärinen, Rasmus Sundstedt och Ackevi har inte kommit upp i sin högstanivå. Jag tror inte heller att man kommer att höja sig idag. Dessutom har Ramsin i målet spelat osäkert, och inte alls visat den form som han hade i fjolårets slutspel.

TV-match idag, det innebär att mattan plockas fram, och det är underlag som ska missgynna Täby, som i vanliga fall spelar på parkettgolv.

Storvreta rakt ligger runt 1,70-1,80 på nätet, men jag anser att handikappet som erbjuds hos Svenska Spel är betydligt bättre. Det får man 2,10 för, och då jag tror att Storvreta kommer att vara det betydligt bättre laget, samt att man ju plockar målvakten i Täby vid både ett och två måls underläge i slutskedet, om det nu skulle vara jämnt då, så tycker jag att det är ett bra spelvärde och att chanserna är stora att det sker.

Nämnvärt är också att Storvreta avancerar vidare vid seger i afton.

God spellycka,
/Blixt