Äntligen dags för Premier League där jag fastnade för mötet mellan Stoke City och Chelsea. Detta är kvällsmatchen som kommer spelas på lördag. The Blues och Stoke möttes förra gången i Cupen den 27:e oktober. Matchen slutade oavgjort, vilket inte var ett dåligt resultat med tanke på hur Chelsea spelat hittills.Tyvärr, så förlorade Chelsea senare mot Liverpool med 1-3 vilket klubbens ägare, Roman Abramovich inte kunde stå ut med. Enligt källor har Mourinho fått ett ultimatum där han måste vinna mötet i Champions League med FC Dynamo Kiev och striden med Stoke City i den engelska ligan, om han vill behålla tränarjobbet. Kan Chelsea slå Stoke på bortaplan?

  • Match: Stoke – Chelsea
  • Spel: Chelsea -0.75 i Asian handicap
  • Odds: 2.43 @ 10Bet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18:30 7/11

Samtidigt som Roman Abramovich är på jakt efter Jose Mourinhos efterträdare, lyckades Chelsea besegra Dynamo Kiev med ett måls marginal, 2-1 i onsdagens Champions League match. Tack vare ett sent mål av Chelseas bästa spelare hittills under säsongen, Willian lyckades laget vinna. Det var en vacker frispark av brasilianaren som avgjorde matchen. Problemet är att Jose, oavsett hur mycket han än vill, kommer inte kunna leda laget på Britannia i denna match. Engelska fotbollsförbundet beslutade att stänga av portugisen för olämpligt uppträdande i matchen mot West Ham United som spelades den 24:e oktober. I Champions League matchen mot Dynamo såg vi hur publiken jublade Jose Mourinhos namn, de verkligen älskar honom. Trots alla motgångar och de negativa resultaten har den store tränaren publiken på sin sida. Trots medias spekulationer om missnöjda spelare så får han fortsatt förtroende. Det är upp till bevis i den här matchen för alla stjärnor, Diego Costa, Hazzard, Willian, Matic och resten. Det finns för mycket kvalitet i det här laget för att ligga på en 15:e plats i Premier League tabellen. I den här matchen förväntas Chelsea starta med 4-2-3-1. Begovic, Zouma, Cahill, Terry, Baba Rahman, Ramires, Mikel, Willian, Oscar, Hazard och Diego Costa.

stoke_200x200 chelsea_200x200

Tar vi en titt på Stoke så har det inte heller gått så bra den här säsongen. De är på en 14:e plats i tabellen, två poäng förre dagens motståndare. Men efter en dålig start och misslyckandet med att vinna någon av sina första sex matcher har Stoke äntligen börjat hitta formen och klättrat i tabellen. Liksom Chelsea har Stoke ganska bra trupp i Crouch, Diouf, Krkic, Afellay, Adam, Arnautovic och Shaqiri. Innan Cupmatchen mot Chelsea förlorade Stoke överraskande nog hemma mot Watford efter fyra raka segrar. Det följdes upp med oavgjort borta mot Newcastle. Stoke har redan visat att man kan mäta sig med de regerande mästarna. De spelar tufft och har bra försvar. Det är viktigt att Shaqiri visar sin skicklighet med bollen och att Adam agerar som en mur om segern skall bärgas. Stoke City förväntas ställa upp med 4-2-3-1. Butland, Bardsley, Shawcross, Wollscheid, Pieters, Whelan, Adam, Shaqiri, Ireland, Afellay, Diouf.

 

Det är bara en tidsfråga innan Chelsea börjar vinna igen. De har individuellt skickliga spelare på varje position, såväl bakåt som framåt, och är svårstoppade när allt klaffar. Det har dock inte stämt hittills. Alla lag hamnar i någon slags kris någon gång och Chelseas formsvacka är inget undantag. Nu förväntar jag mig vinst ifrån storlaget från London i den här matchen. Mitt spel blir vinst till Chelsea med -0.75 i handicap.

/ Akilles_80