15e April är dagen och jag inleder reken med att säga att det är Jackie Robinson day idag. En legend som kommer leva för alltid och genom att hedra Jackie bär alla nummer 42 i nattens matcher,förvirrande eller fint? Otroligt fint i mina ögon. Hur som helst, mot Saint Louis i natt där Cardinals tar emot Reds på Busch Stadium i en tre-matchserie.

  • STL Cardinals – CIN Reds
  • Speltips: STL Cardinals över 4.0 runs (Void vid exakt 4)
  • Odds: 1.86 @betsafe
  • Insats: 7/7 enheter
  • Spelstopp: 02:15

Startande för CIN Reds -

Tim Melville, rookien som gör sin andra start i högsta ligan gick sin första match mot Pittsburgh 4 innings där han släppte 5 hits, fick med sig 5 strikeouts och en skyhög WHIP på 2.25.  En hyfsad insats,nästan på gränsen till bra, kan man ju tycka när man ser siffrorna men faktum är att det var inte någon bra Melville vi såg utan snarare ett otåligt Pittsburgh som svingade på nästan varje ball-pitch han kastade. Bollar som gick en halvmeter ner i marken framför catchern svingade både McCutchen och Marte på. Melville hade walkat säkerligen 5-6 killar till om Pirates inte varit så pang på,som dom var. Sen självklart, beror allt på hur man ser det, men matchen jag såg så var det Pirates som var urkassa och inte Melville som gjorde en bra debut. Annat i kväll när Melville ska möta ligans näst offensivaste lag – på bortaplan.
cardscin_1200x630

Vilka är då dagens Cardinals? -

Jo, ett Cards som som är fullkomligt stekheta och har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher, man han ett snitt på 6.5 runs per match och har dragit in 52(!),FEMTIOTVÅ runs i sina senaste sex matcher. man behöver ingen Master-utbildning i matte för att räkna ut att Cards alltså snittar 8.6 runs i sina 6 senaste matcher. Ganska imponerande offensiv där. Hazelbaker, Carpenter, Molina och Diaz är fyra killar av många som har visat sin otroliga offensiva potential och oj, som dom har visat det.

Cardinals är ett stabilare lag i år än vad tex Pirates är, man har visat upp nästan ett dubbelt så mycket bättre spel än övriga lag i ligan så här långt och rookien Melville kommer inte få en lätt uppgift denna natt, dels för att han lirar på bortaplan men mycket för att det är just Cardinals han ska kasta emot. 

Betsafe är det enda bolaget som har hållt sin lina på Cardinals över 4.0 och till oddset 1.86. Men även där, kommer det säkerligen ändras under kvällens gång, över 4.0 runs på ett stekhett Cardinals mot oerfarna Melivlle, plockar jag alla dagar om året.

/MSrekare