Jumbon Stevenage skall ta sig an serieledarna Wolverhamtpon ikväll. Serien börjar dra ihop sig och båda lagen vill givetvis vinna den här matchen. Jag har hittat ett spel och det är inte den raka tvåan, häng på!

Stevenage – Wolverhampton
Spel: Wolverhampton över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.95 @ Unibet
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Stevenage är jumbo i tabellen med 7 omgångar kvar av serien vilket gör att man börjar bli allt mer desperata efter poäng. Det är jämnt i bottenstriden då 6 lag ligger inom 2 poängsmarginal och slåss för att undvika nedflyttning, Stevenage ligger på 38 poäng och har alltså 2 poäng upp till säker mark. Man är i mina ögon det sämsta laget i serien och det skulle förvåna mig enormt om laget inte åker ur den här säsongen. Man har sämst hemmafacit av samtliga lag i serien vilket knappast gör det enkelt då seriens bästa lag kommer på besök! Man har visserligen 2-2-1 som formrad på hemmaplan men man har mött betydligt enklare motstånd än Wolves så det oroar mig föga. Man kommer utan tvekan backa hem med hela laget och försöka hålla nollan så länge som möjligt men det går inte undgå att man någon gång måste framåt och försöka göra mål för 3 poäng vore livsviktigt för laget. Man har 0-3-2 som formrad på lagets 5 senaste matcher och värt att nämna är att man hållit nollan i 1 av lagets 8 senaste matcher… Jag tror definitivt inte att man löser att hålla nollan här och sitter 0-1 så dröjer det inte länge innan även 0-2 sitter och då är spelet klart!

Wolves ångar på otroligt bra och har 12 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på lagets 14 senaste matcher! Man leder serien med 6 poäng före tvåan Brentford och man har 10 poäng ned till trean Leyton Orient så helt säkra är man inte ännu utan en seger här vore otroligt viktigt för laget! Man kommer från en ruskigt härlig seger borta mot MK Dons i lördags då man hade med sig 10.000 tillresta fans som stod för en mäktig stämning. Man vann matchen med 1-0 vilket lär höja självförtroendet hos spelarna. Ikväll reser man inte långt då man skall till Hertfordshire som ligger strax norr om London så man kan räkna med ett fint bortafölje även här! Man har gjort 2 mål eller fler i 5 av lagets 7 senaste bortamatcher och nu ställs man alltså mot sämsta hemmalaget i serien. Jag är inte orolig, man gör 2 mål här! Vid seger här är man 13 poäng före trean Leyton Orient med 6 matcher kvar att spela och det är en ledning som bör vara ”omöjlig” att ta in så en seger vore otroligt viktigt för Wolves…
article-2030102-0D84911D00000578-490_468x286

Stevenage får klara sig utan målvakten Steve Arnold här vilket innebär att rutinerade Chris Day tar plats mellan stolparna. Man har duktige mittfältaren Michael Doughty avstängd här och långtidsskadade Dean Parrett och Roarie Deacon saknas återigen.
Wolverhampton har inga nya skador att rapportera om men man har sena tester på offensive Bakary Sako och försvararen Matt Doherty.

Kort summering:
Det skall vara stor klasskillnad mellan dessa lagen, de hör inte hemma i samma serie. Wolverhampton skall ligga högre upp och Stevenage skall ligga längre ned i seriesystemet! Wolves har fin form och en anfallare som Leon Clarke förtjänar att få lite utdelning i matcherna nu. Jag tror Wolverhampton tar en bekväm seger här och gör minst 2 mål i matchen!