Här drabbar två lag samman som har bekymmer i sina lag för dagen. Stevenage har usel form och förlusterna radas upp medan motståndarna Notts County nyligen sparkat sin tränare. Det känns upplagt för ett spel här!


Stevenage – Notts County
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Stevenage har som sagt stora problem för dagen och är nu uppe i 5 förluster på sina 6 senaste matcher. Formen är usel men mål gör man i alla fall vilket talar för mitt spel här. Man har gjort mål i 11 av sina 13 senaste matcher och släppt in mål i 14 av sina 15 senaste matcher vilket också talar för mitt spel här. På hemmaplan är man inte särskilt starka utan raden 3-5-6 och målskillnaden 17-25 talar sitt tydliga språk. Man har släppt in mål i 8 raka hemmamatcher nu och Notts County är ett starkt bortalag så jag tror återigen man släpper in mål…

Notts County har som sagt sparkat sin tränare nyligen och ny tränare för laget är Chris Kiwomya och det lär tagga spelarna lite extra då det vill imponera på sin nye tränare. Jag vet inte om jag tror man får effekt direkt tack vare tränarbytet men man bör åtminstone lösa minst ett mål i den här matchen. 

Något som talar för mitt spel här är att man gjort mål i 8 raka matcher i ligaspelet nu. Man åkte på stryk mot jumbon Hartlepool med 2-1 senast på bortaplan och man lär vara ute efter revansch här. Notts är normalt starka på bortaplan då man har resultatraden 6-7-2 i sitt bortaspel och målskillnaden 24-14 är riktigt bra. Man går sällan mållösa från en bortamatch och jag tror utan tvekan man gör minst ett mål nu när alla vill imponera på nye tränaren och visa honom att de vill ha en plats i startelvan!


Robin Shroot vet var målet finns för sitt Stevenage!

Stevenage får klara sig utan försvararen Jon Ashton ( 8+0) och anfallaren Agyemang (14+0). Positivt är att man får tillbaka utlånade anfallaren Daniel Lopez som öst in mål för Aldershot och lagets näst bäste målgörare Robin Shroot (15+6). Detta talar för mitt spel då Stevenage bör göra mål i den här matchen!
Notts får fortsatt klara sig utan förstemålvakten Bartosz Bialkowski som är skadad så 19-årige Speiss får fortsatt förtroende mellan stolparna. Man saknar även viktige kaptenen på mitten, Neal Bishop.