Idag finns det en del att hämta och förhoppningsvis vänder jag från iskall till stekhet, hur som helst så är vi först ut med Steve Johnson mot Ivo Karlovic. Kroaten som har haft otroligt svårt att bryta sin motståndare såhär långt och det är serven som är hans grej.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Washington 
  • Match: Johnson –  Karlovic
    Spel: Över 10.5 första set
  • Odds: 1.95 @ Paf
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 22:00

Efter ett litet uppehåll för min del, på grund av flera osaker, så är vi på det igen och denna gången i Washington mellan Steve och Ivo, två spelare som har en tung serve och som har det svårt att bryta sina motståndare. Linan på 10.5 till detta odds tar vi och förutsättningarna finns nedan.

Steve Johnson kommer från en stark prestation där han slog sin landsman John Isner med 1-2 och det blev 7-6 3-6 6-7, Johnson’s första serve låg på hela 90% igenom första set vilket är riktigt bra, det är dock ingen engångsföreteelse att ligger högt i första set och linan i första set har han täckt många gånger tidigare mot servekanoner. Steve är under enorm utveckling och han har plockat cirka 90% av sina poäng på hemmaplan (USA) och några direkta svagheter har han inte på detta underlag, hardcourtspecialist skulle jag kalla honom.

Tittar vi på Ivo Karlovic så har han som alltid svårt att bryta sin motståndare och i år har han har 3 av de 6 senaste matcherna gått över 10.5 och då är det mot spelare som Sela, Paire. Hardcourt är hans favoritunderlag och det är ingen överraskning då han lever på sin serve helt enkelt.

Märker att i skrivande stund droppade den från 2.17 till 1.95, 1.95 finns även hos Unibet.

_____________________________________________________________________________________
Häng med på tugget på twitter. Haegge1 heter jag där!