Här hittar vi ett spel i Brisbane. Stepanek spelar sin favorit turnering som han ”alltid” går bra  och långt i, det ser ut som om att han gör det även i år. En darrig finne mot en tjeck som älskar den här courten. Vi synar!

  • Speltips – Stepanek att vinna matchen
  • Odds – 1.63
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 03.00

Jag tycker att den första veckan av tennisen har bjudit på många spelvärda spel och här hittar jag ett odds som måste synas direkt!

Jag såg Stepankes första match mot Ebden, hemma hoppet i denna turneringen då Hewitt spelar ”landskamp”. Stepanek såg överraskande bra ut, bra grundslag och ibland vart det riktigt bra dueller i matchen som oftast vanns av Stepanek. Det ska tilläggas att Stepanek har gått ut och sagt att det här är hans favorit turnering och det syns på hans spel, riktigt kul att se.

Nieminen är lite av en favorit då jag gillar att han alltid ger allt, dock så är det inte alltid bra han ger men han ger alltid allt. Han mötte Levine i första omgången där han hade förvånansvärt stora problem, Levine är ingen ATP spelare och ha problem mot han, ja då har man mycket stora problem emot Stepanek. Nieminen ska ha sett darrig ut och gjort mycket misstag, servat riktigt illa och det kan man inte göra mot Stepanek som kommer utnyttja dom lägena han får.

Stepanek vinner för att det här är hans favorit turnering, han är en bättre spelare i grunden och bättre form än Nieminen och det är det som fället avgörandet till slut.

Lycka till!

/Lidde