Här går två av dom fulare spelarna in på banan emot varandra och jag tror inte heller att det blir skönspel däremot så tror jag att jag har vinnaren i matchen.

  • Matchen : Radek Stepanek vs Jerzy Janowicz
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Janowicz att vinna matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

Radek Stepanek ifrån Tjeckien är en av dom mest hatade spelarna på touren, även en av dom fulaste. Däremot så besitter han rätt bra tennis kunskaper. Han har en bra första serve som han gillar att mixa upp med serve och volley och hans volley är riktigt bra. Dock så har han varit skadad ett tag och precis börjat komma igång och jag tror inte att han är redo för att gå en riktigt tuff fem sets match emot en såpass bra spelare som Janowicz är. Stepanek spelar väldigt flakt vilket passar bra på gräs men jag tror ändå inte att han ska kunna räcka till idag.

Jerzy Janowicz ifrån Polen vart förra årets riktiga chock i tennisvärlden när han kom via kvalet i en Masters turnering och slog ut Murray, Cilic men förlorade sedan i final emot Ferrer. Han är riktigt jäkla lång och han besitter en enorm serve också däremot så har han ett rörelse mönster och han kan spela på defensiven. Han har bra grundslag, han är dock lite ojämn men han har blivit bättre för varje match på gräset nu och i första omgången emot Kyle Edmund så tog han det lugnt och släppte 8 games i matchen.

Jag tror att det kommer bli en rätt tight match men jag tror att Janowicz blir något nummer för stort när matchen summeras.

Lycka till!

/Lidde