Årets andra grus turnering håller hus i Sao Paulo Brasilien där några riktigt bra grus spelare är och plockar in ATP pinnar. Potitio Starace’s bäst före datum har gått ut, han är inte samma spelare han har varit och möter nu Berlocq som är i sitt livs form. Jag anser att det är ett galet överodds som man måste hugga innan det sänks. 

  • Speltips – Berlocq att vinna matchen
  • Liga – ATP Sao Paulo
  • Odds – 1.60 @ bwin
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – prel. 15.00
Potitio Starace mötte igår en Capdeville som egentligen slarvade bort matchen enligt mig. Capdeville är en okej grus spelare inget mer och Starace är inte den spelaren han har varit. Han har varit riktigt dålig i motståndarens servegame den senaste tiden då jag har tittat på han och han svårt att breaka motståndarna och överhuvudtaget vinna poäng i hans serve. Starace har en okej serve, men hans spel är ganska klent på grus. Han spelar med lite flakare slag och lägger mest in den. Det kommer ge han problem mot Berlocq.
 Carlos Berlocq är i sitt livs form. Han spelade förra ATP turneringen i Vina del Mar där han kom till final efter ha slagit ut den otroligt duktige grus spelaren Juan Ignacio Chela och i finalen tog han set mot Juan Monaco vilket är riktigt starkt. Han mötte Eric Prodon i första omgången där han fullständigt dominerade matchen. I första set så var han totalt överlägsen men Prodon kämpade emot väldigt bra och lyckades ta fyra games där och räddade massvis med breakbollar. I andra set så orkade han inte då Berlocq bara nötte ner han och han fick inte tag i ett game i andra set som slutade 6-0. Han har ett riktigt bra grus spel med grym top spin som nöter ner sin motståndare som inte orkar en match mot han.
Lycka till!
/Lidde