Servekanonen Milos Raonic går in för att möta en Stakhovsky i en otroligt bra form för tillfället och jag tror inte detta blir en alldeles för lätt uppgift för Milos.

  • Matchen : Stakhovsky – Raonic
  • Liga : ATP Rotterdam
  • Speltips : Över 22.0 games i matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 21.00

 

Sergiy Stakhovsky ifrån Ukraina är en spelare som normalt sett trivs bäst på dom snabbare underlagen där han får bra utdelning på sitt servande och sitt nätspel. Trots att Sergiy trivs bättre på dom snabbare underlagen så har han gjort det bra här i Rotterdam, han har endast blivit breakad en gång på 18 servegame och då har han spelat emot Granollers och Thiem, båda matcherna slutade i raka setvinster. Stak’s grundspel är aggressivt och flakt vilket jag tror kommer passa bra på Raonic, att försöka få honom till hörnen och sedan gå på nätet och avsluta kommer att passa bra då Raonic inte är bra på att gräva upp bollarna från backen och slå passing shots.

Milos Raonic ifrån Kanada är en av dom bästa servarna i världen, han har en enorm första serve som han kan slå hårt eller slicat vilket gör det svårt för motståndarna att läsa den. Milos svaghet är returnerings spelet, han gör alldeles för många lätta missar på returerna och han har svårt att breaka motståndare med bra servar. Milos är väldigt bra på att fokusera på sin serve och invänta misstagen och lägena som han alltid får av sina motståndare någon gång i matchen.

Jag ser framför mig minst ett tiebreak i denna matchen, med Stakhovskys serve så kan han krångla till sig ett set men jag väljer att ta överspelet då Raonic och Stakhovsky har för svaga returer och för bra servar.

Lycka till!

/Lidde