Andra omgången av Dubai’s 500 turnering och form starke Stakhovsky ställs emot Denis Istomin som knappt gjort en fluga förnär i år, massivt övertag Stakhovsky.

  • Matchen : Stakhovsky – Istomin
  • Liga : ATP Dubai
  • Speltips : Stakhovsky -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.95 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 12.00

 

Sergiy Stakhovsky ifrån Ukraina är en väldigt formstark spelare för tillfället, han har hela 7 vinster på sina 10 senaste matcher och förlusterna har inte kommit ifrån vilka som helst utan det är Simon, Raonic och Youzhny, samt att Stakhovsky har vunnit över Wawrinka vilket är väldigt starkt. Stakhovsky har en bra första serve som han får relativt mycket gratis på, mest beroende på att han hamnar i ett offensivt läge oftast och försöker hålla bollen kort genom att gå på nät efter ett aggressivt grundslag. Stakhovsky’s svaghet har egentligen varit att han inte har varit stark på returerna men han har imponerat på den delen på sistone och emot Rosol vann han trots allt 40% av sina returer vilket är enormt starkt.

Denis Istomin ifrån Uzbekistan har nästan gjort tvärtom än Stakhovsky och verkligen inte imponerat. Denis har hela 3 vinster på sina 9 matcher i år och vinsterna har kommit emot en totalt formlös Gulbis, en Jaziri som inte fick spela vidare i turneringen för Tunisien och sedan Sela som inte är den spelare han en gång var. Om man tittar på Denis första match i Dubai emot Gulbis så var det två stycken väldigt dåliga spelare på banan med mycket misstag åt båda hållen men Denis höll sig i skinnet och lyckades klämma åt sig en vinst där.

Jag ser framför mig att Stakhovsky kommer att styra och ställa totalt i denna matchen, allt annat vore väldigt förvånande då Istomin inte har visat nog mycket för att kunna säga att han har lite form. Stakhovsky i två raka.

Lycka till!

/Lidde