Final i Challenger turneringen i Orleans, Frankrike och Stakhovsky ställs emot storspelande Bellucci.

  • Matchen : Stakhovsky – Bellucci
  • Liga : Challenger Orleans
  • Speltips : Bellucci att vinna matchen
  • Odds : 1.82 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.30

Sergiy Stakhovsky ifrån Ukraina är en spelare som trivs enormt bra på dom snabba underlagen, dessvärre har hans form varit väldigt avlägsen och han har inte spelat ett bra spel på senaste. Han har spelat jämna matcher emot Lamasine, Puetz och till sist Vesely, själv så trodde jag att han skulle åka ut emot Puetz men Puetz började tänka på annat och matchen flög iväg. Stak har en väldigt bra första serve och den kommer troligtvis att vara en stor faktor av dagens match, han söker sig ofta fram på nät för att spela korta bollar vilket jag tror kommer passa Bellucci bra då han har väldigt fina passer slag.

Tomas Bellucci ifrån Brasilien kom till Orleans med en sliten kropp och ett nyvunnet självförtroende ifrån Davis Cup där dom slog Spanien och han utgjorde en stor del av Brasiliens vinst emot stornationen Spanien. Han vann över Andujar med 3-2 i set och över Bautista-Agut 3-1 i set vilket är ett styrke besked. Han åkte ifrån Davis Cup till Frankrike och gjorde två stycken dåliga matcher på rad men dom två senaste ifrån Tomas sida har varit otroligt solida. 6-4,6-1 emot Sijsling som spelar samma spel som Stak och sedna 6-4,6-3 emot Mathieu som var i kvartsfinal förra veckan i Metz ATP turnering.

Bellucci har visat sig spela bra emot storservare tidigare här i turneringen och kan inte se varför han inte ska kunna göra samma sak idag. Bellucci vinner.

Lycka till!

@Liddess