Femteplacerade Sint-Truiden tar här emot 13e placerade Aalst. Det ska inte vara något snack i den här matchen då St. Truiden ska vara överlägsna sitt motstånd här!

Sint-Truiden – Aalst

Spel: Sint-Truiden vinner mot noll
Odds: 2.40 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

St. Truiden är ett av seriens hemmastarkaste lag och resultatraden 9-4-1 talar sitt tydliga språk, lägg därtill målskillnaden 25-7. Som ni ser är man ruskigt starka i defensiven och faktum är att man hållit nollan i 8 raka hemmamatcher nu! Man har vunnit 6 av dessa 8 matcherna och de övriga två har med andra ord slutat 0-0. Som ni förstår är man riktigt starka och man har mött lag som är betydligt bättre än dagens motstånd i dessa matcherna. Jag tror utan tvekan att man återigen håller nollan och vinner ganska komfortabelt här!

Aalst som kommer på besök är riktigt usla och man har 9 poäng ned till kvalstrecket till nedflyttningsplats. Det är framförallt på bortaplan som laget har stora problem och resultatraden 0-4-9 gör laget till seriens sämsta bortalag! Man har på dessa 13 matcher gjort 12 mål framåt så målskyttet är ett stort problem för laget, inte minst på bortaplan! Man har blivit nollade i 6 av lagets 8 senaste matcher på bortaplan så det mesta talar för att hemmastarkt St. Truiden ska lyckas hålla nollan här ikväll.


Jag tror vi får spelarna i St. Truiden fira flera gånger
ikväll när de kör över Aalst!

Det ska inte vara något snack här egentligen utan St. Truiden ska vinna den här matchen pliktmässigt, allt annat än en storseger vore en skräll! Aalst är ruskigt dåliga och på bortaplan ska man inte ha mycket att säga till om… St. Truiden har vunnit mot noll i 4 av lagens 6 senaste möten med varandra på St. Truidens hemmaplan. Det är ett hemmastarkt lag som möter ett bortasvagt lag. St. Truiden har en riktigt stark defensiv som enkelt borta kunde hantera Aalst svaga offensiv. Jag tror utan tvekan St. Truiden vinner den här matchen mot noll!