Båda lagen ligger i botten på tabellen, mycket talar dock för det ena laget idag och det kan vara dags för tre poäng. Häng med.

FC St. Pauli – VfL Wolfsburg
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.37 Pinnacle
Spelstopp: 2010-11-21 17:30

St. Pauli öppnade säsongen bra men har allt sedan dess tappat mer och mer av sin form, man har nu fyra raka förluster och det ser fortsatt dåligt ut i både försvar och anfall. Laget ligger strax ovanför strecket på en femtonde plats och är i desperat behov av poäng.

Wolfsburg tappade otroligt nog 2-0 till 2-2 i senaste matchen mot Schalke och viktiga poäng gick till spillo. Laget har haft det svårt senaste tiden och har nu 1-1-3 på dom fem senaste. Wolfsburg ligger inför dagens match på en trettonde plats i tabellen och är i lika stort behov av poäng som motståndarna.

Hemmalaget har problem i anfallet, man har inte så mycket anfallare att välja bland och att Dennis Daube nu är skadad är inte bra.

Wolfsburg saknar bara Ashkan Dejagah.

Wolfsburg är det bättre laget, man kommer att göra allt man kan för att bärga tre poäng i denna match då man föll så katastrofalt i senaste matchen. St. Pauli har alldeles för dålig form just nu för att kunna göra något, man har dessutom problem i anfallet vilket också märkts av senaste tiden då man inte gjort särskilt mycket mål.

Tvåan är klart spelbar och testas med måttlig insats idag.

Lycka till.