Båda lagen jagar uppflyttning och Union Berlin har dock sett något vassare ut senaste tiden. Pauli som inte riktigt fått igång hemmaspelet i dom senaste omgångarna kan få det svårt i denna match. Vid vinst tar Union Berlin en kliv närmare uppflyttning och frågan är om inte man är det bättre laget för dagen.

Match: St. Pauli – Union Berlin
Spel: Över 2.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 3/3 20:15

St. Pauli vann senaste matchen borta mot Dresden med 2-1, ett resultat som kunde varit större om man bara varit mer effektiv framåt. St. Pauli som ligger på en 6:e plats i tabellen jagar uppflyttning och har idag 35 poäng, det är dock väldigt jämt från 6:e platsen upp till plats 2 i tabellen. 2-1-2 på dom fem senaste och man man har haft det lite motigt i dom senaste hemmamatcherna och behöver skärpa till sig i sitt hemmaspel. 4-2-5 hemma denna säsong totalt med 10/12 i mål. Soren Gonther är avstängd i denna match och man får rotera lite i backlinjen. I övrigt är det bara frågetecken på Fabian Boll som stör laget.

Neuhaus, tränare i Union Berlin

Neuhaus, tränare i Union Berlin

Union Berlin som också jagar uppflyttning har sett betydligt bättre ut senaste tiden, man är obesegrad på dom fem senaste med 3-2-0. Man vann med 2-0 hemma mot FSV Frankfurt i senaste matchen och vinsten var aldrig hotad. I tabellen ligger man på 5:e platsen på 36 poäng strax före St. Pauli alltså. Man kommer från ett par riktigt bra insatser och bör avancera mer i tabellen. Borta denna säsong har man 4-4-3 med 15/13 i mål. Neuhaus mönstrade en riktigt bra elva i senaste matchen när man vann med 2-0 och vi kan nog förvänta oss i stort sett samma elva i denna match, den enda som saknas i laget är Ahmed Waseem Razeek på grund av skada.

Union Berlin som sett bättre ut senaste tiden har en bra chans att få lite mark bakom sig vid vinst i denna match och närma sig uppflyttning då man skulle avancera i tabellen vid tre poäng här. St. Pauli har gått bättre på bortaplan senaste tiden och har nu tre raka hemmamatcher utan vinst, något som talar emot laget i denna match. Båda lagen men framförallt Union Berlin gör en hel del mål i sina matcher, sett till tidigare möten mellan lagen så har dom varit målrika och gått över linan i 5 av dom senaste 6 mötena. Ytterligare en målrik historia att vänta och jag spelar över 2.5.