Två lag som inte gått allt för lysande i ligan senaste tiden, detta bäddar för mitt spel. Häng med.

FC St. Pauli – Schalke 04
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.80 Expekt
Spelstopp: 2011-04-01 20:30

St. Pauli har inte bjudit på mycket senaste tiden och var nog tacksamma för uppehållet med tanke på den usla formen man har. Fem raka förluster och endast två mål gjorda på dom fem senaste. Man ligger precis på strecket och måste börja leverera om man inte ska falla under och åka ur högsta ligan. Tyvärr ser man inte ut att kunna just leverera.

Schalke 04 har inte varit allt för bra i ligan denna säsong och man ligger också i mitten av tabellen, man har trots detta ändå kunnat glädja fansen med avancemang i Champions League någon som också lyft laget något. 1-1-3 på dom fem senaste och man behöver ett par poäng till för att kunna säga att man står på säker mark i ligan.

St. Pauli är rädd om varje poäng man kan få och kommer att göra vad man kan för att gå in för ett oavgjort resultat, helt inte släppa in något. Schalkes försvar är tätt och man brukar också spela täta matcher på resande fot vilket bäddar för en ganska tråkig tillställning ikväll. Jag har svårt att se detta utvecklas till något målkalas och det klart bästa spelet är under 2.5 vilket jag också spelar.

Lycka till.