Intressant match där St. Pauli har haft det lika tungt på hemmaplan denna säsong som Kaiserslautern haft det på bortaplan. Lagen kommer från helt olika insatser i senaste matchen och St. Pauli som fortfarande har chans på topp 3 lär vara laddade i denna match. Kan man bara få ordning på hemmaspelet kan det innebära 3 nya poäng och detta till ett högt odds.

Match: St. Pauli – Kaiserslautern
Spel: St. Pauli
Odds: 3.25 @ Bet365
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 11/4 18:30

För att ha fortsatt häng på topp 3 i tabellen var en vinst för St. Pauli i senaste matchen ett måste, laget spelade som ett lag och trots att viktiga kuggar saknades lyckades laget att vinna med 3-2 borta mot Sandhausen. St. Pauli gick upp på 4:e plats endast 3 poäng bakom Paderborn på 3:e platsen och chansen lever vidare för St. Pauli. 2-2-1 på dom 5 senaste och hemma denna säsong har det inte varit någon dans på rosor tyvärr, 5-4-5 och 14/15 i mål. Det är hemmaspelet som ställt till mycket för St. Pauli denna säsong och det är just hemmaspelet som kan ställa till i jakten på uppflyttning. Frågetecken finns på Daube, Thorandt och Schindler, saknas gör Boll och Bartels.

Kaiserslautern - FC St. Pauli-2013

Kaiserslautern hade också behövt vinna i senaste matchen för att hålla hoppet vid liv men fick nöja sig med en poäng hemma mot Bochum 1-1. Kaiserslautern skulle ha vunnit matchen på förhand men hade inte vad som krävdes för seger och 1-1 var väl mer eller mindre rättvist. Ett oavgjort resultat innebär nu en 6:e plats i tabellen och chanserna är borta. 1-4-0 på dom 5 senaste och visserligen är man obesegrade på dom 5 senaste med oavgjorda matcher kommer man inte långt på. Kaiserslauterns bortaspel dessa säsong är en klart negativ faktor, 5-3-6 med 16/15 i mål och man har det fortsatt tufft på resande fot. Saknas i denna match gör Riedel, Zellner och Gaus.

Kaiserslauterns chanser är borta mycket tack vare dom senaste bortamatcherna när man inte fått till det mot sämre lag. Bortaspelet är inte mycket att hänga i julgranen och det lär nog fortsätta även i denna match. St. Pauli har precis som Kaiserslautern haft problem men då med sitt hemmaspel och man kommer verkligen få visa fansen i denna match om det är något man kan göra något åt i den fortsatta jakten på Paderborn i tabellen. I och med vinsten senaste har man fortfarande en bra chans men då lär man få ordning på hemmaspelet och nu har man en bra chans att visa om man mäktar med det. Jag tror att St. Pauli kommer att få slita för segern i denna match men jag tror faktiskt att man fixar det till ett högt odds och tar ytterligare 3 viktiga poäng. St. Pauli spelas med låg insats.