Frågan är om det blir lika lätt som det verkar i denna match, jag har hittat ett par faktorer som gör att ett högt odds måste testas. Häng med.

St Patricks Athletic – Bray Wanderers
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 2.75 Bet365
Spelstopp: 2011-06-24 20:45

St Patricks vann som väntat borta mot Galway i senaste matchen och laget är fortsatt obesegrade med 4-1-0 på dom fem senaste.  Man har gått riktigt bra ett tag nu och är med och slåss om titeln. I tabellen ligger man tvåa endast en poäng efter Shamrock som leder. 4-4-1 hemma denna säsong.

Bray har dom också gått bra senaste tiden och man har en hygglig form just nu med 3-1-1 på dom fem senaste.  I senaste matchen föll man hemma mot Bohemians med 1-2. I tabellen ligger man på en femte plats. Laget har gått riktigt bra borta denna säsong och har 5-3-1.

St Patricks är favoriter då man gått bra senaste tiden, det ska dock nämnas att man vunnit mot sämre lag i botten och med andra ord haft ganska lätta matcher. Nu möter man ett formstarkt lag från mitten av tabellen och som kan bita ifrån och här kommer inte St Patricks få det lätt. Sett till tidigare möten har det varit jämna tillställningar och jag förväntar mig något liknande ikväll också. Oddset på ettan avfärdas fort och jag tror faktiskt att Bray kan klara ett oavgjort resultat och lirar X2 till ett riktigt högt odds.

Lycka till.