Finalmöte i finska innebandyn (Salibandyliiga). Det här är ett spel som jag baserar mycket på statistik på tidigare möten i matchserien, och jag anser att det finns bra spelvärde. Häng med!

Match: SSV – SPV (Innebandy, Salibandyliiga)
Tips: Över 9,5 mål
Odds: 2,35 @ Expekt
Insats: 4/1o units
Spelstopp: 2011-04-17 16:00

Motivering:

Femte matchen lagen emellan, 2-2 i matcher. Bägge mötena med SSV som hemmalag har gått över linan (3-8, 9-8), och jag anser att det finns goda chanser till det även idag. De övriga två mötena, med SPV som hemmalag, har slutat med resultaten 3-5 och 6-3, alltså även det väldigt nära att passera linan.

Dessa båda lag har ett antal bra spelare, som spelar i finska landslaget. Eller vad sägs om Tiitu, Mikko Kohonen, Järvinen, och framför allt världens bästa målvakt Toivoniemi, som dock inte alls kommit upp i sin normala kapacitet. Tror heller inte att fallet blir så i eftermiddag.

SSV har spelat målrika hemmamatcher genom hela slutspelet, och förutom de två tidigare matcherna i finalen så gick även samtliga matcher i semifinalerna över linan (15, 11, 12, 15 mål) och det visar att man både gör många, och släpper in många mål.

Ett bra statistiklir som spelas med en låg/medel-insats.

God spellycka!
/Blixt