Har hittat ännu ett fint spel i segundan som jag känner att man måste testa. Ena lagets offensiv tycker jag är tillräckligt bra för att kunna sätta minst två bollar i nätet här.

  • Match: Gijon – Real Madrid B
  • Spel: Bortalaget över 1,5 mål
  • Odds: 3,45 @ betsafe
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Sporting Gijon har gått väldigt bra på slutet och med fyra vinster på de fem senaste matcherna så har laget tagit sig upp på en 10:e plats. Man har åtta poäng upp till en playoff-plats och fortsätter man rada upp segrarna så är det inte alls omöjligt att man tar sig dit. Senast tog man en väldigt tung seger då Almeria besegrades med 1-0 på bortagräs, detta trots att man spelade sista halvtimmen med en man mindre. Men jag blev inte så värst imponerad av lagets defensiv i den matchen trots att man höll nollan, det var mer ett Almeria som var väldigt långt ifrån den normala standarden. Nu är man på hemmagräs och här kommer man inte ligga på kontringar som man gjorde senast, utan här får man styra spelet och det kommer istället vara Real Madrid som ligger på kontring.

Mate Bilic och Ivan Hernandez blir inte med här på grund av skador.

Real Madrid B körde verkligen över Cordoba i senaste omgången och laget har nu skapat ett litet andrum till nedflyttningsstrecket. Det offensiva spelet såg otroligt bra ut i den matchen och man hade faktiskt kunnat göra dubbelt så många mål, för det haglade verkligen chanser. Allt framåt i det här laget handlar om Morata och Jesé (bilden) och dessa herrar gjorde även två mål vardera i 4-0 vinsten senast. Morata är helt enkelt för bra för segundan och det är inte många försvarare som hänger när han sätter fart, han gjorde lite som han ville senast och då ska man tänka på att Cordoba har ett bra försvar i vanliga fall.

Inga större bekymmer hos bortalaget som endast saknar Pedro Mosquera.


Jag tror bortalaget mycket väl kan knipa alla tre poäng här, men med tanke på hur många mål laget släpper in så är raka tvåan utesluten. Istället blir det en peng på att man gör minst två mål, ett spel som känns väldigt bra när Jesé och Morata kommer till start. 3,45 som betsafe erbjuder är ett riktigt bra odds!