Båda lagen har chans till viktiga poäng idag, på förhand ser det riktigt intressant ut och detta kan sluta med mycket mål. Häng med.

Sporting Gijón – Atlético Madrid
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.10 Bwin
Spelstopp: 2011-01-23 17:00

Senast lyckades Sporting Gijón vinna hemma mot Hércules med 2-0 hemma och det var en viktig vinst som innebar full pott då Sporting Gijón är indragen i botten striden, man ligger på en sjuttonde plats alldeles ovanför strecket och det skiljer bara ett par poäng ner till sista platsen. Man är i desperat behov av mer poäng och det har inte direkt sett lysande ut senaste tiden. 1-3-1 på dom fem senaste och hemma där man ska ta sina poäng har man bara 3-3-4.

Atlético Madrid har sett riktigt pigga ut senaste tiden och visst skadar det inte med mer poäng här heller då viktiga platser i tabellen är inom räckhåll. 3-1-1 på dom fem senaste och senast körde man över Mallorca hemma med 3-0. 3-1-5 på resande fot denna säsong.

Atlético Madrid är giftiga framåt när det stämmer, Sporting måste chansa en del här för att försöka bärga full pott då man som sagt är i desperat behov av poäng och skulle behöva full pott här idag. Atlético Madrid som är i behov av poäng dom också för att kunna avancera i tabellen kan dock spela mer avslappnat och det kan bli ett par mål här då Sporting måste öppna upp bakåt. Jag tror vi kommer att få se en riktigt rolig match med många mål, över 2.5 känns helt klart givet i denna match.

Lycka till.