Spezia tar emot Ternana på hemmaplan och vi har alltså ett Spezia som känns som en utmanare mot lagen högst upp och lär vara i toppen resten av säsongen. Man möter ett Ternana som gör sig bättre på hemmaplan än bortaplan och där formen är ganska dålig trots att man vann senast, det var dock mot ett konstgräslag och på hemmaplan. Spezias form däremot är bra och med kraft av hemmaplan plus bättre spelare, framförallt i offensiven, tror jag man har en bra chans här.

  • Spezia – Ternana
  • Spel: Spezia över 1.5 mål
  • Odds: 1.87 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Spezia har ett bra lag denna säsong och man kommer tillhöra toppen hela säsongen inget snack. På hemmaplan ska man bara ta 3 poäng mot ett lag som Ternana, som i princip bara är svårslagna på sin hemmaplan. Och med tanke på att man har en bra offensiv, som kanske inte fått ut max ännu, så tror jag att man kommer spela ut i den här matchen. För det är inget snack om att man är det bättre laget i den här matchen och i kraft av hemmaplan så ska det bara vara 3 poäng om man har tänkt att tillhöra toppen.

Spelartruppen till matchen är bra och offensiven ser väldigt intressant ut med flera spelare vars högsta potential är ganska hög för Serie B. Sen att man inte fått ut hela registret ännu, ja sån är fotbollen, men här tror jag det kan klicka rejält och man lär åtminstone göra 2 mål mot ett ganska dåligt Ternana.

spezia    ternana

Ternana har inlett ganska dåligt och man har endast 4 poäng på 6 matcher och är därför näst sist. Man har släppt in 10 mål än så länge men försvarsspelet har sett darrigt ut och man kanske borde haft fler mål bakom sig kan man tycka. Visst att man vann senast, men det var på hemmaplan mot konstgräslaget Novara, som i sin tur är bäst på sin hemmaplan. Man ligger redan sist i bortatabellen och det säger en del om Ternana som gör sina bästa matchen på hemmaplan. Nu möter man ett Spezia som satsar högt denna säsong och detta kommer bli en oerhört tuff match tror jag.

Man har dock inga skador på viktiga spelare eller någon avstängning heller för den delen. Men tror knappast det räcker ändå när man är det sämre laget med en ganska dålig form. Nä man kommer få det väldigt tufft och jag tror man kammar hem 0 poäng här idag mot ett Spezia som säkert kommer glänsa.

————————————————————————————————————————————————————–

Spezia är ett bättre lag helt klart. man har en stark offensiv på pappret, det gäller bara att få resultat på det också och jag tror det kan klicka rejält i denna match och att vi får sett ett Spezia som dominerar matchen. Ternana gör sig bäst på hemmaplan och brukar ha svårt att få till det på bortaplan. man har ingen jättebra spelartrupp och formen är ganska dålig just nu trots vinst senast. Nä jag tror Spezia blir för svåra för Ternana denna dag. Jag spelar Spezia över 1.5 mål till oddset 1.87. Insatsen är lite över medel. Avanti Spezia!

/ L’orso