Spezia är starka på hemmaplan och man brukar köra på framåt, man möter dock ett Livorno som känns pånyttfödda med nygamle tränaren Panucci. Hemmalaget har viktiga spelare avstängda här vilket påverkar defensiven. Samtidigt så kommer inte Livorno med Panucci som tränare ställa ut bussen utan man lär vilja spela om det vilket absolut kan öppna upp matchen här. Livorno har även fått in bra spelare i fasta situationer som gör dom farliga där. Tror helt klart på mål här.

  • Spezia – Livorno
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

Spezia kommer från en 0-0-match borta mot Perugia, ska dock sägas att Perugia på bortaplan är en svår match och att man går ut för att få poäng är inget som är konstigt. Nu är det dock hemmaplan och senast man hade hemmaplan vann man mot Salernitana med 3-1. Där man pressade på i stora delar av den matchen och kunde och borde varit något mål till kan jag tycka. På hemmaplan brukar man spela bra och man har ändå bra spelare längst fram som kan göra saker på egen hand. Tror dock man måste se upp med Livorno då dom fått ny energi som känns livsfarlig och därför tror jag det lär bli en underhållande match detta.

Här stryker vi definitivt mittbacken Postigo och centrale mittfältaren Pulzetti som båda är avstängda, vilket absolut är två avbräck i defensiven. Sedan så har man en hel drös med spelare som även dom missar matchen och till stor del påverkar defensiven. Det är backen Martic och mittfältarna Canadija, Juande och Kvrzic. Men offensivt har man samtliga tillgängliga vilket är ett plus såklart.

spezia    livorno

Livorno har fått igång maskineriet igen och det är såklart nygamle tränaren Panucci som fått snurr på det. Man spelar såklart mer risktagande nu än med Mutti, som var tränare innan. Vilket innebär att matcherna blir trevligare att kolla på. I bortamatchen mot Brescia gjorde man det väldigt bra och tog vara på de chanser man fick. Man gjorde även en taktiskt bra match då. 1-3 slutade den matchen. Sen tog man en 1-0-seger hemma mot Ternana som borde varit 2-1, minst. Summa summarum så har man fått ny energi till laget som ändå har rätt bra kvalité. Framförallt så har man nu farliga spelare på de offensiva fasta situationerna, tänker främst på mittbacken Borghese som är ett monster i luften, vilket mycket väl kan bli avgörande i denna match. Även de offensiva spelare har fått tillbaka suget och ser farliga ut.

Man har ingen avstängd till denna match. Sen har man väl endast backen Gonnelli och mittfältaren Cazzola som troligen saknas här. Så det lär va ett ganska bra Livorno som ställs på planen från start med Vantaggiato och Baez längst fram vilket är ett bra anfallspar med olika kvalitéer. Samma möte förra säsongen slutade 3-0 till Spezia. Och första mötet denna säsong slutade också med vinst till Spezia med 1-2. Livorno vill nog ta revansch nu!

—————————————————————————————————————————————————————-

Spezia är bra på hemmaplan och lär inte vara nöjda med kryss här. Man brukar skapa en del lägen. Man saknar dock en del spelare som påverkar defensiven. Livorno har fått ny energi sen panucci kom tillbaka och man spelar nu mer offensiv fotboll igen. Bra skadeläge och tycker man har många offensiva vapen här. Tror helt klart vi kan få se en del mål här och när man får ett bra odds med säkerheten pengarna tillbaka vid 2 mål är det bara köra. Jag spelar över 2 mål (asian) till oddset 1.80. Insatsen är ganska tung. Avanti!!

Jag testar även ett roligt målskyttespel på mittbacken Borghese som är riktigt bra i luftrummet på fasta situationer:

Martino Borghese att göra mål – 15.00 @ bet3651/10 Units

/ L’orso