Här har vi ett Spezia som fick storstryk i måndags borta mot Cesena med hela 5-1, trots att man tog ledningen i början av matchen. Men en av anledningarna till kollapsen stavas rött kort av en mittback som således är avstängd här. Offensivt har man dock bra spelare. Det är det minsta man kan säga om Avellino som är lite väl offensivt format lag och där man fått ordningen på offensiven nu vad det verkar, 3 mål senast men även 3 mål i baken. Detta slutar inte 0-0!

  • Spezia – Avellino
  • Spel: Över 2.5 mål (asian)
  • Odds: 2.17 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Spezia kommer från en riktigt tung förlust med 5-1 på bortaplan mot Cesena senast trots att man alltså tog ledningen tidigt med 0-1. Man åkte på ett sent mål precis innan paus och ett mål precis efter paus, för att sedan dra på sig rött kort och straff och så var den matchen körd. Man var dock inte helt borta offensivt sätt eftersom man har en ganska bra offensiv Serie B mått mätt. Men nu lär man dock vara revanschsugna på att göra bättre ifrån sig och tror man kommer att köra direkt från start på hemmaplan mot ett Avellino med högst tvivelaktig defensiv.

Men man får dock klara sig utan ordinarie mittbacken Sergio Postigo som ju tog ett rött kort i föregående match och därför avstängd här. Ett avbräck helt klart. Man har även skador på mittfältarna Dario Canadija och Miguel De las Cuevas, inga större avbräck men båda har ändå över 400 minuter tillsammans den här säsongen.

spezia     Avellino

Avellino har haft en jobbig inledning på säsongen där defensiven definitivt haft stora problem. Det är också akilleshälen i laget så det var inte direkt förvånande. Dock har man haft problem med att sätta alla de chanser man haft offensivt sätt. Senast tog man ett bra steg till den höga potential i offensiven som man ju har när man gjorde 3 mål. Dock så släppte man ju också in 3 mål så det blev bara 1 poäng. Men tycker ändå att man är på gång lite nu efter den trevande inledningen och mot ett Spezia med en tung förlust bakom si g samt avstängning på viktig mittback så tror jag att offensiven kan få en trevlig dag.

Dock har man ju problem defensivt eftersom kvalitén inte finns där riktigt. Och när man dessutom har en avstängning på den ordinarie högerbacken Davide Biraschi så ser det genast sämre ut. Bara att hoppas för deras del att offensiven fortsätter i samma anda som senast, då kan detta bli en högst sevärd match.

————————————————————————————————————————————————————

Spezia är bra på hemmaplan och man har en ganska fin offensiv. dessutom lär man vara rejält revanschsugna från den stora förlusten senast och jag tror man vill visa fansen från sin rätta sida denna dag. Man har dock en avstängning på en viktig mittback som försämrar chanserna. Avellino är ett väldigt offensivt balanserat lag och när inte offensiven fungerat har det sett rätt dåligt ut, senast gjorde man en riktigt bra match offensivt när man gjorde 3 mål och jag tror man kan spinna vidare på det här. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.17. Insatsen är ganska hög här. Avanti!

/ L’orso