Det spanska stjärnfyllda U21-laget är i farten igen och ikväll ställs man mot Ungern. Efter att ha sett senaste matchen mot Bosnien måste jag testa två spel här.

  • Match: Spanien U21 – Ungern U21
  • Spel: över 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Spanien tog en planenlig seger mot Bosnien för fyra dagar sedan där segersiffrorna skrevs till 3-2. Absolut inget resultat som speglar matchbilden då Spanien dominerade fullständigt från minut ett och segern var aldrig i fara. Bosnien gjorde ett drömmål på ett långskott och sedan slarvade även Spanien i försvaret och släppte till ett friläge som Bosnien utnyttjade. Offensivt är det här laget helt fantastiskt och hade man inte slarvat i avsluten så hade man utan tvekan gjort minst två mål till på Bosnien, för så många heta chanser skapade man. När man kan byta ut Muniain (Athletic) och sätta in Deulofeu (Everton) eller ersätta Morata (Real Madrid) med Suso (Almeria), ja då har man ett ruggigt lag offensivt. Man kan mycket väl gå över den här linan själva men med tanke på att man släppte till ett par frilägen mot Bosnien senast och såg lite darriga ut i försvaret så kan mycket väl Ungern hjälpa till att gå över linan här.

Spanien ser ut att få klara sig utan Sergi Roberto här, vilket inte är något avbräck alls med tanke på den bänk man har.

gerardjesespain

Ungern inledde det här kvalet på ett strålande vis då man plockade segrar mot Albanien (2-1) och Bosnien (4-1). Men i torsdags tog det stopp då man förlorade mot Österrike med 0-2 på hemmagräs. Men en förlust mot Österrike är absolut ingenting att skämmas över då det är den klart svåraste motståndaren om vi räknar bort Spanien. Den spanska tränaren Lopetegui har scoutat Ungern och säger att det är ett fysiskt lag där man får se upp med deras snabba forwards. Ungern lär inrikta sig på kontringar i den här matchen och med tanke på hur Spaniens försvarsspel såg ut mot Bosnien så kommer det dyka upp lägen idag. Bortalagets stjärna är utan tvekan Krisztián Adorján som tillhör Liverpool, en spelare som spås en lysande framtid och är väldigt allround på planen. Han har gjort två mål i det här kvalet redan.

Ungern har inga nya avbräck i truppen och förväntas ställa upp som senast mot Österrike.


Med Spaniens förra match på näthinnan så känns detta som ett väldigt bra spel. Man hade utan problem kunnat gå över linan själva där och samtidigt hade man ett försvarsspel som var skrämmande dåligt vissa gånger. Över 3,5 mål i matchen spelas därför med en insats strax över medel till 1,70 hos betsson.

Testar även ett annat spel som jag tycker känns intressant och det är ”Hemmalaget vinner utan insläppt mål – NEJ”. Självklart kommer Spanien att vinna matchen men att man håller nollan är jag inte alls lika säker på. Att bortalaget ska göra mål betalar 2,18 just nu och då spelar man ju självklart det här spelet istället till 3,05. Spelas med 2/10 units hos betsson.

/e@sy